Lapvibrátor

Ismerd meg teljes lapvibrátor kínálatunkat! A lapvibrátor képes hatékonyan elsimítani az egyenetlen felületeket. Az ilyen berendezések a leadott rezgések segítségével tudják kiegyenlíteni a talaj felületét, például tökéletes minőségű munkát lehet végezni a gép használatával a térkövezés munkálatai során. 

Sokoldalúsága miatt kiválóan használható területrendezéshez, földmunkálatokhoz, utak karbantartásához, valamint árkok és szegélyek tömörítése során. A mélyebb rétegek megdolgozására egy kiváló minőségű döngölőgép alkalmas. Tekintse meg választékunkat!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Hogyan válasszunk lapvibrátort?

Ezt a munkagépet finomabb felületek kezelésére fejlesztették ki, aszfaltozáshoz, homokos és üledékes talajhoz. Így használata nem ajánlott nagy köveket rejtő talaj vagy nedves, agyagos felszín esetén. Ilyenkor érdemes megvárni, amíg kiszárad, mivel ilyen esetben nagyon nehezen lehet mozgatni.

Manapság már különböző teljesítményű gépekkel találkozhatunk, így érdemes alapul venni, hogy milyen rétegig szeretnénk az adott földterületet tömöríteni. Egyes termékek súlya és a motor teljesítménye határozza meg, hogy milyen munkálatokhoz célszerű alkalmazni. A webshopunkban kapható minőségi barkácsgépek egyaránt felhasználhatók finomabb felületek megmunkálására és a nagyobb tömörítési erőt igénylő területekhez is.

A kisebb munkálatokhoz a 100 kg-ig terjedő gépeket érdemes megvásárolni. A Hecht 1115 lapvibrátor ugyan 117 kg, de így is alkalmazható útépítési munkákhoz, útburkoló kövek betakarításához, utak, ösvények kialakításához, valamint a tájépítés munkálatai során. A termék kiváló minőségű anyagokból épült, az 5 LE teljesítményű 4 ütemű motor megbirkózik minden kihívással. Kialakításában a hatékonyság, az ergonómiai kialakítás, a sokoldalú használhatóság és a könnyű manőverező képesség áll a fókuszban. 

Mikor válasszunk lapvibrátorral szemben döngölőgépet?

Amennyiben mélyebb rétegekig szeretnénk a földterületet elsimítani, érdemesebb inkább döngölőgépet választani. A lapvibrátorral szemben nem rezgéssel, hanem döngöléssel fejti ki hatását. A döngölés nagyobb tömörítő erőt jelent. Az áruházunkban kapható Hecht 1118 döngölő kompakt kialakítású, megerősített kerekekkel. Szállításhoz külön járnak szállítókerekek, hogy még praktikusabb legyen. Minőségi Loncin motorja lehetővé teszi a hatékony, minőségi munkát.

Kérdés esetén ügyfélszolgálatunk rendelkezésedre áll, segítünk kiválasztani a számodra ideális munkagépet. A webshop aktuális kínálatát áttekintve meg fogod találni azt, amire szükséged van!