Hecht hómaró,hólapát

Már a téli idő beköszönte előtt érdemes felkészülni a hó eltakarítására: a Hecht hómaró, hólapát kínálatunk megadja erre a lehetőséget. Nincs annál bosszantóbb, mint amikor egy kiadós havazás követően ki sem tudsz lépni az utcára, vagy ki sem tudsz állni a kocsival, hiszen mindent ellep a téli csapadék.

 

A probléma kiválóan kezelhető a szilárd burkolatok tisztítására alkalmas hómaróval vagy a fizikai erőt jobban igénybe vevő hólapátok valamelyikével. Fedezd fel Hecht hómaró és hólapát választékunkat, és vedd fel a harcot télen a hó ellen! Böngészd át kínálatunkat a számodra legmegfelelőbb eszközért!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Webáruházunk célja, hogy mind a belső terek berendezésében, mind pedig a kert szépítésében segítségedre legyünk. Ennek érdekében kiváló minőségű bútorokkal, lakberendezési termékekkel és egyéb kiegészítőkkel várunk. Kerti gép kategóriánkban pedig barkácsgépek, valamint a kert gondozására alkalmas eszközök sokaságával készültünk vásárlóinknak.

 

Hecht hómaró, hólapát

 

Termékeink között 6 hólapát és egy akkumulátoros hómaró várja, hogy segítségével eltüntesd a téli havat. Hecht hólapátjaink mindegyike magas minőséget képvisel, pontosan olyat, amelyet a Hecht márkától már egyébként is megszokhattál. 

 

Különböző méretű és kialakítású hólapátok elérhetőek termékkategóriánkban, amelyek ára is igen változatos. Az egyszerűbb, kisebb méretű hólapát mellett nagyobb, 46 cm-es és 141 cm-es modellek is léteznek. Az összecsukható hólapát nagy előnye, hogy rendkívül kis helyet foglal összezárt állapotban. 

 

Keretes hólapátaink extra kényelmes és hatékony munkavégzést tesznek lehetővé, különleges kialakításuknak hála pedig roppant könnyen megszabadulhatsz a hótól a kocsibeálló és a járda területén vagy a ház környékén. A görgőknek köszönhetően ráadásul egyszerre nagyobb mennyiségű hó mozgatására is képesek ezek a típusok. Ha még egyszerűbben szeretnéd megoldani a hólapátolást, válassz hómarót!

 

Hecht hómaró

 

Az egyfokozatú, akkumulátoros hómaró a szilárd burkolatok tisztítására ajánlott, ugyanakkor az eljegesedett csapadék eltávolítására nem alkalmas. A hozzá tartozó akkumulátor a csomagnak nem része, azt külön kell hozzá beszerezni. Egy akkumulátor más gépek üzemeltetésére is alkalmas, így rendkívül sokoldalú kellék.

 

A gép használata roppant egyszerű, a benne lévő acél marócsigák mintegy 46 cm szélességben és 27 cm mélységben képesek eltüntetni a havat. A mozgatást a rajta lévő műanyag keretek még tovább könnyítik. Ennek a gépnek a segítségével a téli hóeltakarítás nem lesz probléma többé!