Blog

Esztétikum és praktikum - a jó konyhabútor ismérvei

2021.11.16 14:30

Esztétikum és praktikum - a jó konyhabútor ismérvei

 

Az emberiség történetében évezredes hagyomány, hogy a tűz, az asztal, a nagy lakomák körül gyűlünk össze. Azonban nem csupán a családi vagy baráti összejövetelek központja a konyha és az étkező. A csendes estéken is jó, ha van egy jól felszerelt konyhabútorunk, ahol finom ételeket készíthetünk.

 

Amikor kialakítjuk a konyhánkat, számos lehetőség áll rendelkezésünkre. Csináltathatjuk is a bútorzatunkat, azonban egyszerűbben is megoldhatjuk a kérdést. A készen vásárolható konyhabútorok és blokkok segítségével gyorsan és költséghatékonyan rendezhetjük be álmaink konyháját.

Az elemes konyhabútor előnyei

 

Épp amiatt, mert a konyha ennyire fontos a mindennapi életvitelünkben, alaposan meg kell terveznünk a bútorzatát. Jó hír, hogy már a legapróbb főzőfülkéket is be tudjuk rendezni esztétikusan és praktikusan egyaránt. Akármekkora legyen az otthonunk, a lehetőségeink tárháza végtelen. Ha van elég időnk és anyagi forrásunk, egyedi tervezésű konyhabútort is vásárolhatunk, ez azonban nem olcsó.

 

Ha szeretnénk kompakt módon, ám ugyanolyan esztétikusan kialakítani a konyhánkat, válasszunk elemes bútorzatot. Ezeknek a bútoroknak a különféle részeit tetszés szerint variálhatjuk. Ugyanúgy beépíthetjük a konyhai gépeket ezekbe a modellekbe, mint az egyedi bútorokba. Azonban az elemes konyhaszettek jóval pénztárcabarátabb megoldást jelentenek.

 

Milyen mosogatót válasszunk?

 

Az egyik leggyakrabban használt konyhai eszközünk a mosogatótálca. Igaz ugyan, hogy ma már a legtöbb konyhában mosogatógép kerül beszerelésre. Azonban ettől függetlenül sokszor használunk folyóvizet is a mosogatáshoz vagy az előöblítéshez. Nem mindegy tehát, hogy milyen típusú mosogatótálcát vásárolunk.

 

A hagyományos, inoxos modellek kedvező áron érhetőek el. Ráadásul nagyon változatos méretekben és kivitelben vásárolhatjuk meg őket. Azonban idővel a csillogásuk megkopik, és nehezebb tisztán tartani őket. A másik nagyon népszerű mosogató alapanyag a gránit. Igaz ugyan, hogy mélyebbre kell nyúlnunk a tárcánkba, azonban igazán időtálló termékről van szó. Könnyen takarítható, vízkőmentesíthető a gránit, és akár króm csepegtetővel vagy vágódeszkával is rendelhetjük. Nem beszélve a csodás színárnyalatokról, amelyekkel webáruházunk is vár.

 

Használjunk ki minden tárolási lehetőséget

 

A sütéshez, főzéshez és étkezéshez használt eszközök jelentős tárolókapacitást igényelnek. A kis alapterületű konyhákban minden négyzetcentimétert ki kell használnunk, hogy minden holmink elférjen. Erre nagyon praktikus tippek állnak rendelkezésünkre, amelyeket az elemes konyhabútorokban is alkalmazhatunk. Jó ötlet például a konyhaszekrénybe rejteni az edények szárítására szolgáló csepegtetőtálcát és rácsot. Így több helyünk marad a konyhapulton.

 

A sarokszekrények holttereit is teljes mértékben kihasználhatjuk a különböző kihúzható technológiákkal. A vesetálak és sarokmechanizmusok segítségével megsokszorozhatjuk a tárolási lehetőségeinket. A magas fiókokban elférnek a nagyobb edényeink is, és akár egész magasra is tervezhetünk szekrényeket. Itt a nem mindennap használt konyhai eszközeink tökéletes helyre lelhetnek.

 

Ezért tároljunk rendszerezetten

 

A nagyobb területű konyhák kihasználhatósága is nagyban csökken, ha nem használunk tárolókat és rendszerezőket. A fűszerek, a tartós élelmiszerek kiszóródnak, összekeverednek, ami nem higiénikus. Az evőeszközök is sokkal átláthatóbbak, ha külön-külön tároljuk őket. Nézz körül webáruházunk kínálatában, és szerezd be a szükséges kiegészítőket!

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu