„A víz minden lyukat megtalál” - 4 részlet, amire a zuhanykabin beépíttetésénél feltétlenül figyelni

Első körben érdemes leszögezni: természetesen lehetséges a zuhanykabint sietve, minimális anyagköltséggel is beépíteni, ám ennek levét nem az „elkövető”, hanem minden bizonnyal mi fogjuk majd „elfogyasztani”…

Nem minden mester végez mesteri munkát…

 

Ésszerűnek tűnik: ha épp egy értékesebb kabinnal készülünk fürdőszobánk értékét megnövelni, akkor a kellékek, különböző alkatrészek és a munka minőségén végképp nem szabad spórolni… És ezzel higgye el, minden valamire való szakember egyetért.

 

Ha csak mi magunk nem vagyunk vízszerelők, nem valószínű azonban, hogy a mesterember munkáját, akinek bizalmat szavaztunk, szakszerűen felügyelni tudjuk. Kongassuk meg a vészharangot, és ne legyünk restek másik szakembert keresni, ha a következő hiányosságokat tapasztaljuk a zuhanykabin beépítése során:

 

  • A felfogadott mester nem fordít elegendő időt az előkészületekre (pl. aljzategyenlítés, vízcsatlakozók szigetelésére).
  • A vízszintezőt csak elvétve használja. Beépítéskor a munkafolyamat minden egyes lépcsőfoka után, tehát egész sűrűn alkalmazni kell a vízmértéket - és szükség esetén persze precízen igazodni hozzá.
  • Nem ügyel a méretkülönbségének kiigazítására. Ez esetben az a klasszikus eset állhat elő, hogy a zuhanykabin ajtaja nem záródik össze tökéletesen – ezért ezt minden esetben ellenőrizzük (a zuhanyfej használata mellett!), mielőtt szélnek eresztjük a mestert.
  • Alapvetően kapkod, érezteti, hogy már sietne a következő beszerelés helyszínére. Mind a jelentős késés, mind a sietős munkavégzés a munkájára nem elég igényes mester sajátossága. Kérdezze meg magától őszintén: Kell ez nekem?!

 

Lutri helyett bízza szakemberre a beszerelést is

 

A legegyszerűbb megoldás, ha a megrendelt zuhanykabinhoz egy időben szakszerű beüzemelést is igényel, így egy csapásra, már aznap megoldódik a beépítés problémája.

 

Amennyiben +1, vagy akár +2 év garanciális „nyugalmat” szeretne magáénak tudni, mindenképp válassza az alapos és megbízható szakszervizes szerelőink általi beüzemelést. A több éves jótállás magában foglalja egy esetleges meghibásodás esetén a szervizelés és a kiszállás díját is. Kérjük, minden esetben tájékozódjon az egyes termékekhez tartozó garanciális feltételekről, jobb előre egyeztetni, mint később meglepődni (bár termékeink garanciális feltételei soha nem tartalmaznak semmilyen kibúvót, de például nem mindegy egy törékeny terméknél, hogy anyagfáradás miatt hajszálrepedés keletkezett rajta, vagy a Mester odacsapta véletlenül az ajtófélfához, és gyorsan lerakta, mintha mi sem történt volna… Higgye el, sok érdekességgel találkoztunk már a több ezer beépítés alatt :) !

 

Rugalmas időpont egyeztetéssel, valamint a zuhanykabinok beszerelésében szerzett, 10 évnyi tapasztalattal várjuk megtisztelő megrendelését!

 

Tetszett útmutatónk a zuhanykabin beszereléséről? Ossza meg ismerőseivel is!