HSG Consulting

Az otthonunk hangulatához nagyban hozzájárulnak a különböző burkolatok. Ahhoz, hogy harmonikus legyen a lakásunk összképe, nem mindegy, milyen a padló, milyenek a falak. Webáruházunk a magas minőségű HSG Consulting padló- és falburkolatait forgalmazza. 

 

Hiszünk abban, hogy ezek a termékek nagyban hozzájárulnak a belső terek szépségéhez. Tekintsd meg csodálatos árnyalatú burkolatainkat, melyek hosszú időn át díszei lehetnek az otthonodnak. Laminált padlóburkolataink számos mintázattal érhetőek el, győződj meg róla te is. Termékeinkre biztosítást is kérhetsz.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

A laminált padló előnyei

 

A természetes színek és minták kedvelői között nagy népszerűségnek örvendenek a különféle parketták. A laminált padlóburkolatok egyesítik magukban az egyszerűséget és a fapadlók naturális szépségét. 

 

A laminált padló színei igazán változatosak, mindenki megtalálja a kedvére való mintázatot és árnyalatot. Azonban rendkívül tartósak és nem igényelnek olyan körültekintést és ápolást, mint a faparketták. Nincs szükség olajozásra, és olyan egyszerű lerakni, hogy akár szakember nélkül is sikerülhet. Emellett kiváló hőszigetelő hatással is bír, és tompítja a zajokat is. 

 

A HSG Consulting Classic laminált padlóburkolatai

 

A gyártó Classic termékcsoportja igazán természetközeli modelleket tartalmaz. Ezek a kiváló minőségű laminált padlóburkolatok ellenállnak a nedvességnek. Épp ezért alkalmasak akár fürdőszobai elhelyezésre is.

 

A gyártó nem véletlenül vállal úgynevezett life-time, vagyis élethosszig tartó garanciát a burkolatokra. Kopásállóságuk kiváló, antisztatikusak, tehát taszítják a port. A laminált padlók kiváló ár-érték aránya ezen termékek esetében is érvényesül. A fapadló árának töredékéért vásárolhatunk fahatású, tartós, magas minőségű padlóburkolatokat. 

 

A HSG Consulting Effect laminált padlóburkolatai

 

A különlegesebb mintázatokat, árnyalatokat kedveled? A HSG Consulting számodra is tartogat laminált burkolatokat. Az Effect termékcsalád átlagosnak nem nevezhető burkolatokkal vár. A termékek árnyalatai igazán egyediek, legyen szó a sötét vagy a világos modellekről. 

 

A Classic burkolatok minden pozitívuma érvényes az Effect burkolatokra is. Magas minőség, kopás- és nedvességállóság, portaszítás és hangtompítás. Mindez rendkívül kedvező áron. Gyere, nézd meg te is!