Izzók

Lámpáid megfelelő működéséhez elengedhetetlenek a különböző típusú izzók. Nem számít, hogy kicsi, nagy, asztali, fali vagy egyéb lámpához keresed a megfelelő égőt, most garantáltan megtalálhatod! Energiatakarékos, LED és halogén izzók széles választékából mazsolázhatsz!

 

A Homelux webáruházában minden világítással kapcsolatos terméket megtalálsz. Kültéri és beltéri lámpákat, illetve villamos kiegészítőket is. Ahhoz azonban, hogy a lámpákat hasznosítani is tudd, mindenképpen szükséged van izzókra. A különféle változatokban elérhető égők segítségével fényárba boríthatod az otthonodat! Válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Webáruházunk a lakberendezés, lakásfelújítás és az otthoni háztartás vezetésében nyújt kiemelt segítséget. A különböző kategóriákat böngészve könnyedén megtalálhatod a keresett termékeket. A részletes és pontos információkért, valamint paraméterekért kattints a termékek adatlapjára!

 

Rendeld meg most a szükséges kiegészítőket otthonodba, online felületünk segítségével!

 

No de mire is lehet nagyobb szükségünk a lakás vagy ház berendezésekor, mint a világításra. Akár kiválasztottad már a lámpabúrát, akár nem, izzóra mindenképpen szükséged lesz!

 

Ragyogjon otthonod a megfelelő izzókkal!

 

A világítás az egyik legalapvetőbb felszerelés egy háztartásban. A különböző lámpabúrákkal stílusossá teheted és feldobhatod a helyiségeket. Számos különböző dizájn, többféle funkciójú és anyagú lámpa között böngészhetsz weboldalunkon a világítás kategóriában.

 

Ahhoz azonban, hogy a kiválasztott lámpatesteket életre kelthesd, a megfelelő izzók is szükségesek. Ahogyan a lámpák esetében, égő kínálatunkban is számos különböző modellt találsz.

 

Keresd a különleges LED, halogén vagy energiatakarékos izzóinkat! Kattints a szimpatikus alkategóriára a termékek megtekintéséért!

 

Energiatakarékos, LED és halogén izzók

 

Amennyiben kiválasztottad a megfelelő búrát és lámpatesteket, ne feledkezz meg a tökéletes izzókról sem! Webáruházunkban többféle darab között bogarászhatsz!

 

A halogén izzók az egyik legrégebben a piacon lévő izzók, ám sok helyen még mindig szívesebben alkalmazzák őket a LED-ek helyett. LED-et abban az esetben használunk legtöbbször, amikor figyelembe kell vennünk az izzó hőmérsékletét is. A környezet megóvásának érdekében pedig használj energiatakarékos izzót!

 

Rendeld meg a tökéletes izzót nálunk!