Laminált padló, parketta

A lakásfelújítás egyik legfontosabb és legnehezebb kérdése, hogy milyen laminált padlót és parkettát válasszunk az adott helyiségbe. Amennyiben egyedi és különleges otthont alakítanál ki, és még nem találtad meg a megfelelő mintát és árnyalatot, akkor jó helyen jársz. 

Webáruházunkban számos padlóburkolatot találhatsz különböző kivitelekben. Rendelhetsz tőlünk különböző laminált padlókat, illetve parkettákat egyaránt, legyen szó barnás vagy éppen ezüstös színben. Nálunk szinte mindent megkaphatsz, amire az átalakítás során szükséged lehet. 

tovább bezár
16 db termék

Laminált padló és parketta

A webáruházunk nagy szenvedélye minden, ami lakberendezéssel és lakásfelújítással kapcsolatos. Éppen ezért tartunk a kínálatunkban számos laminált padlót és parkettát egyaránt, amiből könnyedén kiválaszthatod a tökéletes darabot. A legfőbb célunk, hogy olyan választékot alakítsunk ki, amelyben mindenki rálelhet álmai termékére. 

 

A burkolatok kínálata

A legszebb és legjobban illeszkedő burkolat megtalálása nem kis feladat, hiszen a hatalmas választékban nehéz döntésre jutni. Amikor padlót választunk, akkor érdemes tartós és minőségi darabot választani, hiszen a legtöbb helyiségben nagy igénybevételnek van kitéve. Ott van például a Basic Achensee Oak változat, amely nemcsak divatos, hanem környezetbarát kivitel is. A természetes felületnek köszönhetően bármely otthonban megállja a helyét. Ez a gyártmány ráadásul 90%-ban fából készült, így tökéletes megjelenést és kellemes érzetet biztosít a felhasználója számára.

Amennyiben pedig úgy érzed, hogy kész vagy egy kis barkácsolásra, a lehetőség adott, hiszen az egyszerű beszerelés és a klikk rendszernek köszönhetően ezt is megteheted. 

Rendelhetsz továbbá Classic Elton Oak White laminált padlót is, amiből további három árnyalat áll rendelkezésedre. Nagy előnye, hogy lifetime garancia vonatkozik rá, így nem kell aggódnod a kopás és a sérülések miatt sem. Fontos azonban megjegyezni, hogy ez a kivitel nem vízálló, így nem javasolt sem fürdőszobába, sem pedig konyhába. Az elegáns és natúr fafelület elegáns megjelenést és különleges hatást kelt a lakás bármely egyéb pontján. Ha tehát harmóniára vágysz, akkor jó helyen jársz, hiszen itt szinte minden stílusban találhatsz egyedi megoldást. 

Nézz körbe webshopunkban még ma, és válaszd ki a tökéletes laminált padlót vagy parkettát!