Napozóágy kisokos, avagy hogyan tegyük igazán kényelmessé a kertünket

Végre visszavonhatatlanul megérkezett a tavasz, így előkerülhetnek a kerti bútorok a teraszokon és a balkonokon. Nincs is jobb egy fárasztó hét után, mint elnyúlni a napozóágyon és élvezni a napsütést. Ahogy a belső terek kialakításánál, úgy vannak bizonyos szempontok a kertek, erkélyek berendezésénél is. Emellett nem hanyagolhatjuk el a kerti bútorainkat sem, ha szeretnénk hosszú éveken át élvezni a komfortjukat.

Napozóágy kisokos, avagy hogyan tegyük igazán kényelmessé a kertünket

Ha vásárlás előtt állunk, nem könnyű a dolgunk, hiszen a napozóágyak, asztalok, székek választéka igen széles. Nem érdemes azonban elkapkodni a döntést, vegyünk figyelembe néhány tényezőt, hogy biztosan elégedettek legyünk. S hogy mik ezek a szempontok? Tekintsük át, hogy a vásárlás pillanatában már ne legyen kérdés, hogy melyik a nekünk való modell.

A komfortos kültéri berendezés 

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a televízó előtt vagy a szeretteinkkel beszélgetve kényelmes kanapéra vagy fotelbe huppanunk. Miért kellene ennek a komfortnak a belső térbe szorulnia? Egy kiváló minőségű napozóágy vagy kerti garnitúra tovább emeli a nyugodt nyári délutánok vagy pezsgő esték hangulatát. A zsebkendőnyi, társasházi erkélyeket is ki tudjuk alakítani úgy, hogy élvezhessük a jó időt. A többfunkciós bútorok, mint a tárolóként is funkcionáló pad vagy puff nagyon praktikus kis helyeken.

Ha nagyobb alapterületű a teraszunk vagy a kertünk, akkor akár hat-nyolcfős, székekből és asztalból álló garnitúrát is választhatunk. Emellett a napozást vagy épp a hűsölést is kényelmesebbé tehetjük napozóágyakkal. Sőt, hinatággyal, függőfotelekkel is színesíthetjük a kültéri berendezést. A színes piaci kínálatnak hála valóban csak a fantáziánk szab határt a kert berendezésének.

 

Milyen anyagból válasszunk napozóágyat?

Webáruházunk termékei között böngészve szebbnél szebb, különféle stílusú kerti bútort, többek között napozóágyat is találhatnak vásárlóink. Az otthonunk belső kialakítása és a kültéri elrendezése közötti harmónia nem kötelező, de igazán esztétikus. Ha szeretjük a természetet és a naturalista szemléletű bútorokat, akkor válasszunk fából készült napozóágyat. Ezek a modellek tökéletesen illeszkednek a zöld környezetbe, és kellő karbantartás mellett igazán időtállóak.

Ha a modern stílust kedveljük, és szeretnénk egyszerűen kezelhető napozóágyat a kertünkbe, jó választás a polirattan bútor. Ezek a letisztult vonalvezetésű bútorok egyszerűen tisztán tarthatóak, és nem igényelnek felületi kezelést. Ugyanez igaz a fém bútorokra is. A műanyag és fém modellek ellenállnak az időjárási viszonyoknak, emellett igazán elegáns a megjelenésük is.

 

Ezért előnyös az összecsukható napozóágy

Tekintettel arra, hogy a napozóágyakat, kerti székeket, asztalokat szezonálisan használjuk, a tárolásukról is gondoskodnunk kell. A napozóágyak igencsak terjedelmes bútorok, így számos otthonban nehéz megoldani a fedett elhelyezésüket. Ez azért fontos, mert a csapadék, a téli fagyok megviselik a bútorokat. Épp ezért nagyon praktikusak az összecsukható modellek. 

Webáruházunk kínálatában is megtalálhatóak az egyszerűen kis méretűre zárható napozóágyak. Ezek a modellek a kisebb balkonokon, teraszokon is elférnek, és igazán változatosan használhatjuk őket. A kartámaszok, a fejtámla, az állítható dőlésszög és a minőségi alapanyagok kényelmessé teszik az összecsukható napozóágyakat. Ha egy stabil, komfortos és pénztárcabarát napozóágyat szeretnénk, szívből ajánljuk ezt a modellt.

Blog

Ajánlott termékek