Nyitott polcos szekrény LT4565 sonoma tölgy

Cikkszám: LT4565
54 990 Ft
RRP: 67 990 Ft
Beszállítói raktáron
Több színben
Több színben
Lapra szerelve szállítjuk
Lapra szerelve szállítjuk
Normál szállítás : 1990 Ft
Prémium szállítás : 4800 Ft

Adatok

Gyártó
Homelux
Termékverzió
Nyitott polcos szekrény LT4565 sonoma tölgy
Garancia idő
12 hónap
Szín

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 45 cm
Mélység 42,2 cm
Magasság 180 cm
Polcok száma 3 db
Bútorlap vastagság 16 mm
Súlya 39 kg

Termék leírás

könyvespolc egy univerzális bútordarab, mely szinte bárhová helyezhető. Egy nagyon praktikusbútordarabról van szó, mert egy praktikus rakodótérre szükség van a gyerekszobában, nappaliban, hálószobában vagy az előszobában. A könyvespolc minőségi laminált DTD-ből készült tölgy sonoma színváltozatban. A könyvespolc két fiókkal és polcokkal rendelkezik. A könyvespolcot az alsó léccel együtt szállítjuk. Élvezze otthonában ezt az egyedi szlovák terméket.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről.

Vélemények

Nyitott polcos szekrény LT4565 sonoma tölgy
Beszállítói raktáron
54 990 Ft
RRP: 67 990 Ft