Fiókos tároló LT2680 san remo

Cikkszám: LT2680
22 990 Ft
RRP: 27 990 Ft
Beszállítói raktáron
Lapra szerelve szállítjuk
Lapra szerelve szállítjuk
Normál szállítás : 1490 Ft
Prémium szállítás : 4500 Ft

Adatok

Gyártó
Homelux
Termékverzió
Fiókos tároló LT2680 san remo
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 40 cm
Mélység 40 cm
Magasság 58,5 cm
Bútorlap vastagság 16 mm
Fiókok száma 3 db
Súlya 16,7 kg

Termék leírás

A fiókos elem kiemelkedik az egyszerű dizájnjával, melynek köszönhetően rendkívül praktikus és kényelmes. A fiókos elem három egyforma mély fiókkal rendelkezik. A könnyű kezeléséről a görgők gondoskodnak. A fiókok a fogantyú segítségével nyitódnak. Laminált DTD-ből készült, az ABS élek jelképezik a minőségét. Trendi tölgy san remo színváltozatban készült. A fiókos elem tökéletesen illik az Orestes PC asztalhoz.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről.

Vélemények

Fiókos tároló LT2680 san remo
Beszállítói raktáron
22 990 Ft
RRP: 27 990 Ft