Leziter X11 versenyláda D36

Termékverzió: Leziter X11 versenyláda D36
Cikkszám: STBX031
Tömeg: 17 kg/db
Garancia idő: 24 hónap
199 990 Ft
Rendelhető
Normál szállítás : 1900 Ft
Prémium szállítás : 5800 Ft

Adatok

Gyártó
Leziter
Termékverzió
Leziter X11 versenyláda D36
Garancia idő
24 hónap

Termékleírás

Leziter X11 Versenyláda D36 – A tökéletes horgászélményért

Termékjellemzők:

  • Erős támasz és stabilitás: Az X11 Versenyláda erős és tartós alumínium panelekkel rendelkezik, amelyek biztosítják a stabil alapot és megbízható támaszt a horgászoknak.
  • Állítható teleszkópos lábak: A teleszkópos alumínium kerek lábak rugalmasan állíthatók, lehetővé téve a láda alkalmazkodását a különböző talajviszonyokhoz.
  • Kényelmes ülőfelület: A jól párnázott ülőpárna kényelmet nyújt egy hosszabb horgászat alatt is.
  • Állítható pánt és vállbetét: Az állítható pánt könnyű használatot tesz lehetővé, és a vállbetét extra kényelmet nyújt a hosszabb horgászatok alatt.
  • Elegáns design: A láda fekete alumínium paneleivel modern és stílusos megjelenést kölcsönöz a horgász felszerelésének.

 

A Leziter X11 Versenyláda D36 a horgászok számára tervezett kiváló minőségű horgászláda. Erős támaszt nyújt a horgászoknak, hogy kényelmesen élvezhessék horgászat élményét.. Az alumínium panelek fekete színe modern és stílusos megjelenést kölcsönöz a ládának. A teleszkópos alumínium kerek lábak állíthatók, így könnyen alkalmazkodhatnak a talajviszonyokhoz, hogy stabil alapot nyújtsanak a horgászat során.

A jól párnázott ülőfelület kényelmes lehet egy hosszabb horgászat alatt is. Az állítható pánt vállbetéttel könnyű használatot tesz lehetővé, így a horgászok személyre szabhatják a láda beállításait a saját komfortjuk és preferenciáik szerint.

Stabil, teleszkópos alumínium lábai rugalmasan állíthatóak.  Alacsony profilú sárlábakkal van felszerelve, így a doboz alacsonyra helyezhető a talajhoz képest, és az új kialakítás súlytakarékosságot eredményez a korábbi modellekhez képest.

A talplemez rugós gyorskioldó kapcsokkal rögzül, amelyek nyitott vagy zárt pozícióban is stabilan rögzíthetők, biztosítva a felszerelés megbízható stabilitását. A csévélő tálca kazettát gyorsan és egyszerűen el tudjuk távolítani a munka folyamán bármikor. A keret egyedi kialakítása lehetővé teszi a kazetta elmozdítását.

A Leziter X11 Versenyláda D36 kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, és praktikus kiegészítője lehet minden horgász felszerelésének. A sokoldalú tervezés és a kényelmi funkciók révén segíti a horgászokat abban, hogy teljes mértékben élvezhessék a horgászat minden pillanatát.

Termékméretek:

Vélemények

Leziter X11 versenyláda D36
Rendelhető
199 990 Ft