Roya 82CHR falba építhető WC tartály szett

Termékverzió: Roya 82CHR falba építhető WC tartály szett
Cikkszám: ROYASET_R-082CHR
Garancia idő: 24 hónap
124 990 Ft
Rendelhető
Beüzemelés kérhető Beüzemelés kérhető
Soft close Wc ülőkével Soft close Wc ülőkével
Hőálló Hőálló
Gipszkarton falba telepíthető Gipszkarton falba telepíthető
Téglafalba telepíthető Téglafalba telepíthető
Ütésálló Ütésálló
Normál szállítás : 2900 Ft
6 300 Ft
21 000 Ft
13 000 Ft
9 500 Ft

Adatok

Gyártó
Leziter
Termékverzió
Roya 82CHR falba építhető WC tartály szett
Garancia idő
24 hónap

Termékleírás

Roya 82CHR falba építhető WC tartály szett

Fedezd fel a Roya 82CHR falba építhető WC tartály szettet, amely minden szempontból kiváló választás a modern fürdőszobához. Ez a tartály rendkívül megbízható és tartós, így garantáltan hosszú éveken át tökéletesen fog működni. A Roya falba építhető WC tartály kiemelkedő minőségű anyagból, HDPE-ből készül, ami ellenáll a kopásnak és a korróziónak. A tartály teljes térfogata 6-9 liter, így hatékonyan használja a vizet, és csökkenti a vízfogyasztást. Ez a WC tartály tökéletesen illeszkedik a fali WC-khez és tömör falakhoz, így könnyen beépíthető és stabilan tartja a WC-t. A méretei is ideálisak, 500 x 120 x 1140 cm.

Halk soft close üllőkével

A szett részeként tartalmazza a Roya wc-t, amely soft close üllőkével van felszerelve. Ez azt jelenti, hogy a WC ülőke lassan és halkan záródik le, anélkül hogy hirtelen csapódna le. Ez a funkció kényelmet és csendet biztosít, valamint hosszabb élettartamot nyújt az ülőke számára. A Roya wc anyaga fehér kerámia, amely könnyen tisztítható és higiénikus.

Stílusos nyomólap

A szett másik része a króm színű Roya 82CHR wc nyomólap, amely abs anyagból készült. Ez a nyomólap stílusos és modern megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának, miközben könnyen kezelhető. A méretei 246 x 165 mm, amelyek ideálisak a kényelmes használathoz.

A Roya 82CHRW falba építhető WC tartály szett a funkcionalitást és az esztétikát kombinálja, így ideális választás a minőségi fürdőszobai berendezések kedvelőinek. Bízhatsz abban, hogy ez a szett hosszú távon tökéletesen fog működni, miközben stílusos és kényelmes környezetet teremt a fürdőszobádnak.

Vélemények

Roya 82CHR falba építhető WC tartály szett
Rendelhető
124 990 Ft