Ride Adriatic falba építhető WC tartály szett

Termékverzió: Ride Adriatic falba építhető WC tartály szett
Cikkszám: RIDE-ADRIATIC-CHR-SET
Tömeg: 37,7 kg/db
Garancia idő: 24 hónap
111 990 Ft
Rendelhető
Beüzemelés kérhető Beüzemelés kérhető
Soft close Wc ülőkével Soft close Wc ülőkével
Rimless Wc Rimless Wc
Hőálló Hőálló
Gipszkarton falba telepíthető Gipszkarton falba telepíthető
Téglafalba telepíthető Téglafalba telepíthető
Ütésálló Ütésálló
Normál szállítás : 4900 Ft
Prémium szállítás : 5800 Ft
4 500 Ft

Adatok

Gyártó
Leziter
Termékverzió
Ride Adriatic falba építhető WC tartály szett
Garancia idő
24 hónap

Termékleírás

Termékjellemzők

k-50 tartály

Keret méret Tartály méret
Magasság 115-139 cm Magasság 46 cm
Szélesség 52,5 cm Szélesség 33 cm
Mélység 17,5-10 cm Mélység 8cm
       
Műszaki adat      
Szín fehér Anyag kerámia
Kivitel mélyöblítésű Wc szélesség 37 cm
Felszerelés függesztett Wc mélység 48 cm
Rögzítés típus rejtett Wc magasság 37 cm

Ride fali, rimless WC

A perem nélküli – rimless – wc-k legfontosabb tulajdonsága, hogy nincsenek rajtuk elérhetetlen zugok, könnyen tisztántarthatók. A speciális kialakítású wc-csésze lehetővé teszi, hogy öblítéskor az örvényszerűen körbeáramló víz a wc teljes belső felületét tisztává varázsolja, kifröccsenés nélkül.Mind a fali, mind pedig az álló WC-k rejtett rögzítéssel készülnek. A szaniter felületén csak egyetlen apró rögzítési pont látható. Ez az esztétikai szempontokon túl könnyű, higiénikusabb tisztítást tesz lehetővé. A wc ülőke tartozéka a terméknek.

Slim Seat

WC ülőkéink mindegyike tökéletesen illeszkedik a hozzá tartozó wc-hez. A Ride kollekció extra vékony Slim seat ülőkéje elegáns megjelenést biztosít.

Quick Release

A WC ülőkék ú.n. Quick Release, azaz könnyen eltávolítható kivitelben készülnek. Ez a megoldás a könnyű telepítésen kívül a takarítást is nagyban megkönnyíti, hiszen a zsanérok eltávolítása nélkül, egy mozdulattal leemelhető az ülőke, és ugyanilyen könnyedén vissza is helyezhető.

Soft Close

Vagyis lecsapódás gátlóval ellátott ülőke. Manapság már alap elvárás egy WC ülőkétől, hogy külső segítség nélkül, lecsapódásmentesen záródjon. Ebben a kérdésben mi sem ismerünk kompromisszumot, ezért WC ülőkéink mindegyike ezzel a technológiával készült.

Design wc nyomólap

Az Adriatic chrome kétirányú nyomólap anyaga műanyag, de ennek ellenére rendkívűl jó minőségű. Modern megjelenése stílust visz fürdőszobájába. Króm színe minden stílusú fürdőszobához remekül passzol. 

Termékméret

Felszereléspolisztirol forma az összeszereléshez, szerelőcsavarok a fali és padló rögzítéshez, víz- és vízelvezető csövek, összeszerelő készlet a függesztett wc-hez

Egyéb műszaki információkTeljesen előszerelve, víztartály kapacitása max 10 L, mechanikus kettős öblítés 3/6,5 L, vízellátási csatlakozás jobb felső G 1/2 dugó, Akusztikai osztály (1. osztály) EN 14124 szívószelep, a víz áramlási nyomása 0,3 MPa (3 bar) / Max zajintenzitás: 9,0 dB, áramlási sebesség: 9 L / perc, impact kopolimer speciális PP test (Nagy ütésállóság és hőállóság), styropor szigeteléssel burkolt test a jobb akusztikai szintért és a páralecsapódás megelőzéséért, Porszórt, csőprofil vastag (30mmx40mm) fémkeret. A WC-függesztő rudak teherbírása akár 400 kg. (18 vagy 23 cm-re állítható).

Kompatibilis szabvány: EN 14055 CL 1 - 7 - NL I - VR II, gipszkarton falba és téglafalba is telepíthető.

A készlet tartalma: 1 db rejtett rögzítőkeret tartállyal, 1 db Ride WC-csésze, 1 db wc ülőke (fehér, soft-close), 1 db dupla nyomógomb (króm)

Videók

Vélemények

Ride Adriatic falba építhető WC tartály szett
Rendelhető
111 990 Ft