Lépcsős WC szűkítő rózsaszín

Termékverzió: Lépcsős WC szűkítő rózsaszín
Cikkszám: HB-PVC002-SB
Tömeg: 1,4 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
5 990 Ft
RRP: 11 990 Ft
Távoli beérkezés: 2024.03.15
Szín
Kék
Rózsaszín
Szürke
Normál szállítás : 1900 Ft
Prémium szállítás : 4500 Ft

Adatok

Kampány típusa
Legjobb ajánlatunk
Gyártó
Leziter
Termékverzió
Lépcsős WC szűkítő rózsaszín
Garancia idő
12 hónap
Szín
Rózsaszín

Termékleírás

A Lépcsős WC Szűkítő: A Kényelem és biztonság kombinációja

A szobatisztaság elsajátítása kisgyermekkorban fontos mérföldkő. Sok háztartásban azonban nincs lehetőség külön gyermek WC és mosdó kialakítására, így a hagyományos felnőtt WC-t szükséges átalakítani olyan módon, hogy azt egy kisgyermek is képes legyen használni, először segítséggel, majd önállóan. Ebben segít a WC Fellépő Lépcső, Bili és Szűkítő, amely egy kiváló 3 az 1-ben megoldás, most rózsaszín színben.

Főbb jellemzők:

  1. Kényelem és biztonság: A Lépcsős WC Szűkítő  a kényelmet és a biztonságot egyesíti egy eszközben. A beépített gumifelület a lépcsőfokon megakadályozza a csúszást, így a gyermek magabiztosan és biztonságosan tud felmászni és leülni a WC-re.

  2. Többfunkciós kialakítás: Ez az átalakítható eszköz három különböző funkciót kínál. A bili rész könnyen kivehető, és a tartalmát egyszerűen ki lehet önteni a WC-be. Kis mérete miatt könnyű tisztán tartani, így a WC használata mindig higiénikus marad.

  3. Stabil és biztonságos használat: A létrára emlékeztető kialakítás stabil és kényelmes ülőmagasságot biztosít a gyermeknek. A teherbírása akár 30 kg, tehát hosszú ideig használható. Az eszköz jól szerelt és stabil.

  4. Rugalmas használat: A Lépcsős WC Szűkítő rugalmasan alkalmazkodik a gyermek készségeihez és a WC használatának fokozatos elsajátításához. A szűkítő rész segít a kisgyermeknek megtartani az egyensúlyát és magabiztosan használni a WC-t.

  5. Összecsukható kialakítás: Az egyszerű tárolás érdekében az eszközt könnyen össze lehet csukni, amikor éppen nincs rá szükség. Ez megkönnyíti a tárolást.

A Lépcsős WC Szűkítő segít a szobatisztaság fokozatos elsajátításában, biztosítva a kényelmet és a biztonságot. 

Vélemények

Lépcsős WC szűkítő rózsaszín
Távoli beérkezés: 2024.03.15
5 990 Ft
RRP: 11 990 Ft