Sarok étkező

Egy zajos étkező, ahol vidám társaság üli körül az asztalt, a boldog otthon egyik ismérve. Ehhez azonban elengedhetetlen egy kényelmesen berendezett konyha vagy étkező. Sarokétkezőinkkel helytakarékosan és igazán elegánsan rendezheted be az otthonodat. Akár egy társasházi lakás konyhájából is lehet exkluzív étkezőhelyiség.

 

Webáruházunkban magas minőségű sarokétkezőt és padot találsz, amelyek a modern otthonok díszei lehetnek. Finom színeikkel és igényes kivitelezésükkel praktikus és esztétikus kiegészítői lesznek a konyhádnak. Győződj meg róla te magad is!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Modern pad étkező mellé

 

Talán furcsán hangzik, hogy az étkezőasztal mellé padot helyezünk, azonban a látvány igazán meggyőző. Ha kedveled a letisztult, minimalista vonalú berendezési tárgyakat, ezt a padot imádni fogod.

 

A cappuccinoszínű, textilbőr borítás kifinomult ízlésre vall, amely jól mutat pasztell és élénk környezetben egyaránt. Famintás, egyszínű vagy akár üveglappal ellátott étkezőasztal mellett is csodás kiegészítő. Súlyának köszönhetően stabil ülőhelyként szolgál, melyen akár hárman is kényelmesen elférnek. A gyártó egy év garanciát vállal a padra, melyet normál és prémium szállítással is megrendelhetsz.

 

Modern sarokétkező

 

Konyhabútor kínálatunk egyik legnépszerűbb tagja a textilbőrrel fedett Modern sarokétkező. A bőrhatású huzat finom színe és igényes kivitelezése exkluzív megjelenést kölcsönöz az otthonodnak. A sarokelhelyezkedés egyik legnagyobb előnye, hogy anélkül szolgál komfortos ülőhelyként, hogy sok teret foglalna. 

 

Épp ezért, ha kisebb alapterületű a lakásod, esetleg a konyhád egyben az étkeződ, a Modern sarokétkezőt ajánljuk számodra. A semleges, mégis szemet gyönyörködtető színárnyalatnak köszönhetően bármilyen környezetben jól mutat. Könnyű tisztán tartani, hiszen a textilbőr nem szívja magába a szennyeződéseket.

 

További konyabútoraink

 

A Modern pad és sarokétkező mellett számos praktikus konyhabútorral várjuk a vásárlóinkat. Elemes és blokkokból álló konyhabútoraink lehetőséget adnak a konyhák teljes testreszabására. Kiváló ár-érték arányú konyhaszekrényekkel szerelheted fel az otthonod.

 

Kínálatunkban emellett helyet kapnak a különféle típusú mosogatótálcák. Gránit, kerámia és rozsdamentes modellek közül válogathatsz. Továbbá csapok, szifonok és egyéb konyhai kiegészítők várnak.