Konyhablokk

Úgy érzed, hogy itt az ideje átalakítani egy kicsit az otthonodat? A konyhablokk modernizálásán gondolkodsz, azonban rengeteg mindent ki kellene cserélni? Nem probléma, hiszen webáruházunkban szinte mindent megtalálsz, amire a felújítás során szükséged lehet. Mi is tudjuk, hogy nem könnyű kiválasztani a megfelelő eszközöket, hiszen minden konyhába más méretre és színre van szükség.

 

Szerencsére a konyhablokkjaink lehetőséget adnak arra, hogy a helyiséget könnyedén személyre tudd szabni. Nézz körbe nálunk még ma, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb összeállítást!

tovább bezár
Kampány típusa
Gyártó
Konyhabútor szélesség
Készletinformáció
További szűrők
546 db termék
 

Milyen konyhabútorra van szükséged az otthonodban?

 

Legyen szó modern, elegáns, retró vagy éppen egy hagyományos helyiségről, minden konyhába más-más méretű berendezéseket kell beszerezni. Egy jó háziasszony számára rendkívül fontos, hogy olyan eszközöket tartson otthon, amelyeknek minden nap hasznát tudja venni. Ehhez azonban olyan minőségi konyhabútorra van szükség, amelybe bármit el lehet rejteni, és mindennek megvan a maga helye. 

 

De vajon milyen méretet és színt érdemes beszerezned? Hiába a minőségi konyhablokk, ha az nem felel meg a Te igényeidnek. Nem mindenki szereti például elöl hagyni a különböző gépeket, de akadnak olyanok is, akik kicsit sem kedvelik minden reggel elővenni a kávégépet. Különbözőek vagyunk, éppen ezért tartunk mi is a kínálatunkban ennyi fajta változatot. 

 

A konyhablokkok típusai

 

Webáruházunkban rengeteg méretben, színben és stílusban találhatsz konyhablokkot, amely nagyban megkönnyítheti az átalakítást. Nálunk a 200 centiméteres berendezésektől kezdve egészen a sarokváltozatokon át, szinte bármit megtalálhatsz. Akadnak rendkívül modern, LED világítással ellátott modellek is, amelyekkel az elegáns stílust kedvelőknek próbálunk kedvezni. Emellett természetesen nem feledkeztünk meg a klasszikus divat képviselőiről sem. Számukra ott van például a New Klasik alapkonyha, amely egy 2,4 méter hosszú kivitel. Ezt DTD laminált és fóliázott anyagból gyártják, a különlegességét pedig az égerfa szín adja. 

 

Ha pedig a manapság divatos sonoma tölgyre vágysz, amit egy kis selyemfényű fehérrel koronáztak meg, akkor a Yorki 370 lesz a megfelelő változat a számodra. Ezzel igazán tökéletes környezetet teremthetsz magad köré.

 

Amennyiben tehát tőlünk szereznéd be a konyhablokkodat, akkor nyugodtan nézz körbe a számos gyártó remek termékei között!