Búvárszivattyú

A társasházi lakások és a kertes házak esetében is jó, ha kéznél van egy minőségi búvárszivattyú. A kerti kutak működtetésénél vagy az esővíz pincéből való szivattyúzásánál is jó szolgálatot tesz egy minőségi készülék. Termékeink között megtalálod a kisebb víztömegek mozgatására alkalmas modelleket. Emellett olyan készülékek is várnak, amelyekkel egész tavak kiszivattyúzhatóak.


 


Webáruházunkból megrendelheted a Hecht és az Alko búvárrszivattyúit. Emellett benzinmotoros és elektromos szivattyúkat is forgalmazunk. Sőt, úszó és mélykút szivattyúinkat is megvásárolhatod.a

tovább bezár
Gyártó
Teljesítmény
Készletinformáció
További szűrők
18 db termék
 

Hecht búvárszivattyúk

 

Ha egy igazán időtálló és minőségi búvárszivattyút keresel, a Hecht termékeit jó szívvel ajánljuk. A német gyártó darabjait a precizitás és a megbízhatóság jellemzi, ezért is forgalmazunk számos Hecht modellt.

 

A különféle teljesítményű merülőszivattyúk mellett a gyártó mélykút szivattyúját és úszó fazonját is megtalálod kínálatunkban. Emellett szennyezett vízhez alkalmazható búvárszivattyút is forgalmazunk. A Hecht szivattyúi kiviteltől függően akár több ezer liter folyadékot is képesek óránként egyik helyről a másikra áthelyezni. 

 

Alko búvárszivattyúk

 

A Hecht mellett az Alko búvárszivattyúi is igazán magas minőséget képviselnek. Beázott a pincéd vagy a mélygarázsod? Az öntözőrendszeredet szeretnéd hatékonyabbá tenni? Az Alko búvárszivattyúi hathatós segítséget nyújtanak számodra.

 

A Dive nagynyomású búvárszivattyúk többlépcsős hidraulikus rendszere biztosítja a víztömegek mozgatását. Akár több tíz méteres magasságba is feljuttatható segítségükkel a folyadék. Attól függően, hogy mekkora teljesítményre van szükséged, jó néhány típusból válogathatsz. Szivattyú kínálatunkban az Alko Sub termékeket is megtalálhatod, válogass kiváló minőségű cikkeink közül.

 

További szivattyúink

 

Háztartási használatra a leggyakrabban búvárszivattyút alkalmazunk, azonban igen népszerűek az elektromos és a benzinmotoros készülékek is. Épp ezért mindkét fazonból számos terméket forgalmaz webshopunk is.

 

Számunkra nagyon fontos, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek a megrendelt termékkel, épp ezért minőségi kínálattal rendelkezünk. Nincs ez másként a szivattyúk esetében sem. Legyen szó több ezer liter vízről vagy kisebb mennyiségről, nálunk megtalálod a neked való szivattyút.