Kenőanyag

Manapság a legtöbb kerti gép két- vagy négyütemű motorral működik. Annak érdekében viszont, hogy minél tovább meg tudd tartani az állapotukat, fontos, hogy körültekintően bánj velük. Fordíts kellő figyelmet a karbantartásukra, amihez a legjobb megoldás a webáruházunkban kapható kenőanyagok egyike.

 

Ezek ugyanis képesek arra, hogy megóvják a gépeket, tartósan és üzembiztosan működnek, ha rendszeresen ápolod őket valamelyik termékünkkel. Legyen szó 2t, 4t olajról vagy éppen lánckenő olajról egyaránt, nálunk szinte minden típushoz találhatsz megfelelő megoldást.

tovább bezár
Termékkategória
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
17 db termék
 

A kerti gépek ápolása

 

Az udvaron használt gépek, a műhelyi eszközök, berendezések kapcsán nagyon fontos, hogy kellő figyelmet szentelj a megfelelő ápolásra. A legjobb megoldás kétségkívül valamilyen kenőanyag, amit akár a webáruházunkban is beszerezhetsz. A lánckenő olajak például alkalmasak arra, hogy minden igényedet kielégítsék. Minden nálunk kapható márka méltán kiérdemelte a népszerűségét. Aki kicsit is jártas a kertészkedésben vagy a barkácsolásban, azoknak biztosan nem lesz ismeretlen egyik típus sem. Ha tehát szeretnél kicsit jobban ügyelni az eszközeid karbantartására, akkor válassz egyet a kiváló minőségű kenőanyagaink közül. 

 

Persze vásárolhatsz egyenesen munkagépet is tőlünk, azonban ha már van sajátod és fontos annak élettartama, akkor annak növelése érdekében a legjobb megoldásokat biztosítjuk a számodra. Legyen szó 2t vagy 4t olajokról egyaránt, mindegyikből széles a választékunk. Többé nem szükséges a szomszéd segítségét kérni, ha valami nem működik, hiszen ezek a termékek sok gondtól óvhatnak meg téged. A karbantartás pedig ezáltal gyerekjátékká válik. 

 

A kenőanyagok kínálata

 

A webáruházunkban kapható kenőanyagok között találhatsz többek között 2t és 4t típust is. Előbbi a kétütemű gépekhez kiváló megoldás, hiszen védi őket a rozsdától és a súrlódástól egyaránt. Elérheted, hogy idővel a szerkezetben ne legyen akkora kár, mintha semmit nem tennél annak ápolása érdekében. A csodálatosan gondozott kert megteremtése többé már nem lesz álom. 

 

Amennyiben megtetszett valamelyik kenőanyagunk, úgy gondolod, hogy nálunk vásárolnál lánckenő olajat, 2t vagy 4t változatot, akkor ne habozz ezt megtenni. A rendelés nálunk gyors és egyszerű, ráadásul igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni hozzád a választott darabot.