Blog

Időjárásálló kerti bútorok - innováció a kertben

2018.01.15 12:49
Taliga Tamás

Ha Ön a nyár végén szomorúan vette tudomásul, hogy kerti bútorai elhasználódtak az évek során, akkor ez a pár sor Önnek szól! Még éppenhogy csak elraktuk az asztalt és székeket a nyári használat után, ám érdemes előre gondolkodni és már most böngészni az időjárásálló bútorok között. Kerti bútor télen - Ön milyet venne jövő tavasszal?

Telített fa, thermofikált bútorok

telített faanyag előállításánál első lépésként vákuumos kezeléssel eltávolítják a fából a nedvességet, majd ezt pótolják a biológiai favédő oldattal, amit nagy nyomással juttatnak be a rostok közé. Így a fa fizikai tulajdonságai nem változnak, szerkezete masszívabbá válik.

thermowood-ot korábban csak padló- és falburkolatként használták, ám mára már kültéri fa bútorok alapanyagaként is megjelenik. A tartósítási eljárás lényege, hogy egy összetett hőkezelési eljárás során a faanyag pórusait lezárják, így nem tudnak megtelepedni benne a gombák, élősködők.

Mindkét módszerrel olyan alapanyagot kapunk, ami ellenáll a nedvességnek, az UV-sugárzásnak és a hőingadozásnak is. Ha az Ön kerti bútora ezen anyagok valamelyikéből készül, biztos lehet benne, hogy hosszú éveken át gondtalanul élvezheti a kényelmüket.

Fa- és rattan hatású kerti bútorok

Akik szeretnének könnyebben mozgatható bútorokat, azok UV- és időjárásálló kerti bútorok közül választhatnak. Ezek, bár műanyagból készülnek, mégis visszaadják a nád és a fa látványát. Ha a szépség mellett fontos a környezet védelme is, akkor keresse az újrahasznosított műanyagból készített termékeket. Könnyűek, szépek és egyszerűen tisztán tarthatóak.

Időjárásálló kerti bútor télen is a szabadban

Az időjárásálló bútorok nemcsak azoknak jó választás, akik nem akarnak bajlódni a tárolással, hanem azoknak is, akik szeretnék egy bögre forralt borral a kezükben a szabadban élvezni a téli táj szépségét. Amikor tiszta az ég egy téli estén, csodálja meg Ön is a csillagokat a szabadban ülve. Nem kell ehhez más, csak egy jó kerti bútor, egy puha pléd, forró ital és jó társaság!

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu