Földfúró fúrószár

Földfúró fúrószár választékunk segítségével lecserélheted megbízható kerti géped legfőbb, már elavult alkatrészét! A kert sikeres megmunkálásához, valamint a fa- és növényültetéshez egyaránt elengedhetetlen egy olyan strapabíró kerti eszköz, mint a talajfúró.

 

Webáruházunk széles kerti gép kínálatában garantáltan megtalálod a keresett eszközt, amellyel megkönnyítheted az udvaron végzett feladataidat. Az úgynevezett földfúró elsősorban a faültetésre és egyéb gödörásó funkciókra lett tervezve. Ehhez a hatékony eszközhöz találsz ebben a kategóriában kiegészítő fúrószárakat.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Webáruházunk különös figyelmet fordít arra, hogy felhasználóbarát kialakításával segítse a vásárlót és megkönnyítse a termékek közötti válogatást. A több, egymásra épülő termékkategória és a részletes termékadatlapok megfelelő tájékoztatást nyújtanak az oldal látogatóinak, így a vásárlás is egyszerűbb!

 

Lakásfelújításhoz és lakberendezéshez nálunk te is megtalálod a szükséges eszközöket, kezdve a kerti gépekkel, mint amilyen a földfúró fúrószár is.

 

A földfúró, mint kertmegmunkáló eszköz

 

A földfúró, lyukfúró vagy gödörfúró szerkezet a hétköznapi háztartási eszközök közé is besorolható. Bár többnyire erdészek és kertépítő szakemberek használják, te is hasznát veheted saját udvarodban is.

 

A földfúróval egyszerűen és villámgyorsan alakíthatod ki a szabályos lyukakat a talajban, amelyek elsősorban faültetésnél lényegesek. Tartsd a földfúró szárat merőlegesen a talajhoz, majd csavarj rajta néhányat, és kész is a tökéletes gödör!

 

A földfúró elengedhetetlen kiegészítője a földfúró fúrószár, amelynek csavaros felülete a talaj meglazítására és kiásására specializálódott. A földfúró segítségével megkönnyítheted a kerti fák, tuják, virágok ültetését!

 

Földfúró fúrószár kínálatunk

 

Rendszeres használat után, mint minden kerti gép esetében, a földfúró alkatrészei is elhasználódhatnak. Ilyenkor fontos gondolnunk az utánpótlásra is.

 

Webáruházunkban most megtalálhatod a földfúró gépedhez tökéletes szárat. Ha kép alapján nem is, a termékadatlapok segítségével könnyedén kiválaszthatod a megfelelő modellt.

 

Kattints a termékre, majd ha meggyőződtél róla, hogy azt a bizonyos fúrószárat keresed, helyezd a terméket virtuális kosaradba. Onnan pedig egy gombnyomással meg is rendelheted!

 

Válassz kerti földfúró fúrószárat a webáruházunkból!