Locsoló tömlő

A locsolórendszerek megfelelő kialakítása alapvetően meghatározza a kertünk megjelenését. Legyen szó süllyesztett vagy felszín feletti öntözőszisztémáról, fontos a minőség. A locsolótömlő az egyik legfontosabb kelléke a kerti locsolásnak. Webáruházunk dolgozói épp ezért állították össze oly színesen a termékskálát.

 

Méretek széles választékával várunk, partnereink termékei magas minőséget képviselnek egytől egyig. Igyekszünk minden vásárlói igénynek megfelelni, tekintsd meg üzletünk kínálatát. A szépen ápolt kert és a gondozott pázsit nálunk kezdődik!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Hecht Aqua locsolótömlőink

 

A Hecht nem véletlenül az egyik legkedveltebb partnerünk számos termékkategóriában. Locsolótömlőiket is a kifogástalan minőség és a változatos kivitel jellemzi. Ha igazán időtálló, rugalmas, mégis stabil tömlőt keresel a kertedbe, akkor nálunk megtalálod.

 

A Hecht kínálatában a csövek hossza és átmérői között is válogathatsz. Vásárolj hozzá egy kiváló minőségű Hecht locsolófejet, és élmény lesz az öntözés. S ha valami igazán különlegeset keresel, a gyártó tömlőspirálja könnyen kezelhető és hatékony öntözőrendszer kiépítését segíti elő. 

 

Alko locslótömlőink

 

Ha igazán változatos és sokrétű locsoltömlő kínálatra vágysz, az Alko modelljei között kedvedre válogathatsz. Tömlőik számos átmérővel és hosszban elérhetőek webáruházunk öntözéstechnikai termékei között.

 

Locsolófej csatlakozóval és anélkül is forgalmazzuk az Alko locsolótömlőit, többek között az Armadillo modelleket is. Ezek a csövek tökéletes kiegészítői lehetnek a kertedben az öntözőrendszernek. Könnyen üzembe helyezheted és tárolhatod a csöveket. Szerezz be egy tömlőkocsit, így a hosszabb locsolócsöveket is könnyedén mobilizálhatod.

 

További öntözéstechnikai termékeink

 

Nem csupán föld feletti, hanem süllyesztett rendszerekhez is forgalmazunk locsolástechnikai eszközöket. Vásárolj nálunk locsolóidőzítőt akár kézi, akár elektromos kivitelben. A földből kiemelkedő szórófejeink elengedhetetlenek a föld alatt futó rendszer kiépítéséhez. 

 

Talpas szektoresőztetőink, billenős locsolóink kiválóan alkalmasak pázsitok locsolására. Csak úgy, mint a szakaszos locsolófejünk. Kerti zuhanyaink alatt pedig felfrissülhetsz a nyári kánikulában. Tekintsd meg színes kínálatunkat, és rendeld meg a locsoláshoz szükséges eszközöket.