Fűhenger

Ebben a kategóriában a webáruházunkban elérhető fűhengerekkel találkozhatsz. A praktikus fűhenger remek segítséget nyújt a kertben elvégzendő munkálatokhoz. Ideális kiegészítő füvesítéshez, talajrendezéshez, talajegyengetéshez. Ha kifejezetten fűhengert szeretnél vásárolni, akkor ezen az oldalon találod a nálunk elérhető kínálatot. 

 

Ismerd meg termékeinket, és találd meg azt, amely a legnagyobb segítségedre válhat az otthoni munkavégzés során! Érdemes rendszeres időközönként visszalátogatni az oldalra, hogy biztosan mindig képben légy legfrissebb újdonságainkkal.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Mire jó a fűhenger? 

 

A fűhenger egy kevésbé ismert kertészeti eszköz, ugyanakkor remek szolgálatot tehet a ház körül. Használatával sokkal gyorsabban végzünk az adott feladattal, valamint sokkal szebb végeredményt érhetünk el. 

 

A fűhengert füvesítés során, kertrendezés közben vagy kerti utak elkészítésekor szokták alkalmazni. Az eszköznek köszönhetően szép és egyenletes talajt kapunk végeredményként. 

 

Tekintsd meg a webáruházunkban elérhető fűhengereket! 

 

A Hecht márkáról

 

Webáruházunk több mint 10 éve igyekszik kiszolgálni a vásárlók igényeit. Mivel fontos számunkra, hogy a lehető legjobb minőséget kapják, ezért olyan márkákkal dolgozunk együtt, amelyek megfelelnek ennek az elvásárnak. 

 

A Hecht egy olyan megbízható márka, amely több mint 26 éves múlttal rendelkezik. Több országban is piacvezető, melyet kiváló ár-érték arányú termékeinek köszönhet. 

 

Fedezd fel ennek a remek márkának a termékeit nálunk! 

 

Hogyan rendelhetsz tőlünk? 

 

Ha végigböngészted kínálatunkat, és megtaláltad azt a kerti szerszámot, amelyet szeretnél tőlünk megrendelni, akkor kattints rá. Érdemes mindig elolvasni az itt található termékleírást, hogy minden fontos információ rendelkezésedre álljon.

 

Ha szeretnéd megvásárolni a terméket, kattints a “Kosárba” gombra. Ezt követően folytathatod a vásárlást, és további termékeket helyezhetsz a kosaradba, vagy egyenesen a kosaradhoz navigál az oldal. Ebben a fázisban még módosíthatod a megrendelni kívánt termék darabszámát, vagy új tételeket adhatsz hozzá a kosárhoz. 

 

Ha végeztél, akkor a “Megrendelés” gombra kattintva tudod véglegesíteni a rendelést. Ezután nincs más dolgod, mint megadni a szállítási adatokat, mi pedig országon belül házhoz szállítjuk a rendelésedet. Néhány napon belül kézhez is kapod a termékeket.