Faszenes grill

Faszenes grill

 

A legnépszerűbb grillezési módot a faszenes grill jelenti, mely a valódi tábortűz élményével ajándékoz meg. Az általa készült fogások ízletesek, kellemes füstös ízvilággal, ráadásul a közös sütögetés remek családi program, és ideális megoldás baráti összejövetelek esetén is. Ennek a grilltípusnak egyszerű az alkalmazása, nincs szükség nagy területre, a faszén brikett is könnyedén beszerezhető, mindez nem jelent extra költségráfordítást sem.

 

Amennyiben téged is vonz a grillezés természetes módja, akkor a faszenes tüzelésű a neked való! Népszerűségének legfőbb oka, hogy költséghatékony megoldást kínál a grillételek készítéséhez.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Igen sokféle kivitelezésű faszenes grill elérhető, formavilágát tekintve kerek, szögletes, hordozható és állványos modell egyaránt. Az egyszerűbbektől kezdve az egészen egyedi, plusz funkciókkal ellátottak is fellelhetők. Nem is csoda, hogy évek óta töretlen a népszerűsége. 

 

Faszenes grill a közös sütésekhez

 

A kerti grill típusai közül talán a legelterjedtebb a faszénnel működő változat, mely egyszerűen beüzemelhető, és nem igényel magas költséget a kiegészítők beszerzése. Előnye, hogy alkalmazható áramforrás nélkül, szinte bárhol a kertben vagy épp a teraszon. Ugyanakkor a hagyományos sütési mód sokkal természetközelibb élményt jelent. Barátaiddal együtt ínycsiklandó falatokat készíthettek, egy vidám beszélgetés mellett. A készítendő ételek terén is bőséges a paletta, húsok, zöldségek és BBQ, a határ szinte a csillagos ég. 

 

A könnyű beüzemelés és olcsó fenntartás mellett szintén előnyei közé sorolható, hogy helytakarékos, vagyis akár az erkélyen is gond nélkül használható, így a kert hiánya sem foszt meg a tökéletes grillezős élménytől. A faszén brikett fűtőértéke igen jó, ez mindenképp még kelendőbbé teszi a “természetes” grillezési módot. 

 

Grillezés költséghatékonyan

 

Faszenes grillsütőt javaslunk, ha egy költséghatékony megoldást keresel, amelynek beszerzése, beüzemelése sem igényel speciális szakértelmet. Neked ajánlott, ha fontos számodra az egyszerű karbantartás és az áram, illetve gáz nélküli grillezési módot preferálod. Szeretnéd megajándékozni szeretteidet egy különleges élménnyel? A közös grillezés révén finom, füstös ízű ételeket készíthettek. A meghitt tábortüzes élmény maradandó emléket nyújt, melyre még évek múltán is örömmel fogtok visszagondolni.