Bukósisak

Saját és szeretteink biztonsága elsődleges szempont minden körülmények között. A közlekedésben és sportolás közben ez hatványozottan igaz, mivel itt több veszélyes helyzet adódhat. Épp ezért kínáljuk bukósisakjainkat rendkívül széles választékban, hogy minden tevékenységhez megtaláld a megfelelő modellt.

 

A Hecht bukósisakjai megfelelnek a legkülönfélébb európai szabvány előírásainak, így megbízhatóan védik a fejet. Ráadásul emellett igazán esztétikus a sisakok megjelenése. Legyen szó robogózásról, extrém kerékpározásról vagy síelésről, nálunk a legjobb helyen jársz!

tovább bezár
Méret
Készletinformáció
További szűrők
43 db termék
 

A bukósisakok használatának jelentősége

 

Nem csoda, hogy számos tevékenység során kötelező, vagy legalábbis ajánlott a bukósisak viselése. A fejet ért ütések akkor is veszélyesek lehetnek, ha kisebb erőhatással történik a baleset. Épp ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen formatervezésű és minőségű a sisakunk.

 

Fordítsunk hát gondot a megfelelő bukósisak kiválasztására a kisebb sebességű járművek használatakor is. Legyen szó elektromos robogóról, városi kerékpárról vagy akár gördeszkáról, a fej védelme életbevágó is lehet.

 

Hecht bukósisak quadokhoz

 

Ha minőségi bukósisakot keresünk, amelyben maximálisan megbízunk, akkor a Hecht termékeit nekünk találták ki. A német precizitás eredményeként a Hecht sisakok megfelelnek a termékkel szemben felállított európai elvárásoknak. Ezt tanúsítványok is igazolják az egyes sisakok esetében.

 

Speciális járműkategóriát képviselnek a quadok, amelyeknek vezetése ugyan rendkívül élvezetes, de veszélyes is lehet. A járgányok felépítése miatt a quadok a négykerekűek esetében megszokottnál könnyebben felborulnak. Webáruházunk quadokhoz tervezett Hecht sisakjaival azonban biztonságosabbá teheted ezt az izgalmas sportot. Válassz vagány bukósisakjaink közül, és pattanj fel az ülésbe!

 

További Hecht bukósisakok

 

Webáruházunk sport és szabadidő kategóriájában már megszokhatták vásárlóink, hogy igyekszünk minél színesebb termékpalettát összeállítani. A Hecht bukósisakok között is igen változatos fazonokat találsz. Az egészen letisztult, gömbölyded formáktól a tekinteteket azonnal bevonzó mintás darabokig forgalmazunk kiegészítőket.

 

Ami közös a német gyártó minden bukósisakjában, az az, hogy gondosan óvják sport közben a fejet. Épp ezért, ha szeretnéd biztonságban tudni saját magad és szeretteidet, válaszd a Hechtet.