Kozmetikai tükör

Fürdőszobai kiegészítőket keresel, amelyek nemcsak jól mutatnak a helyiségben, de még hasznosak is? Akkor jó helyen jársz! Remek megoldás egy kozmetikai tükör, amiből webáruházunkban álló szögletes, teleszkópos, LED világítással ellátott, de még ragasztható változatot is találhatsz.


 


Ne feledkezzünk meg továbbá a retro és vintage modellről sem, amit bronz és arany kivitelben is beszerezhetsz. Honlapunkon szinte bármit megvásárolhatsz, ami lakberendezéssel kapcsolatos, így nézz körbe bátran, és válaszd ki a tökéletes dekorációs elemet!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Kozmetikai tükör

 

A kozmetikai tükrök nemcsak a kozmetikusoknál és a szalonokban tűnnek fel. Erre a fürdőszobai kiegészítőre otthonodban is szükség lehet, ami minden lakásban jól jöhet. A nők mellett természetesen a férfiak is használhatják, hiszen akár borotválkozáshoz, akár fésülködéshez is jól jöhet. Bár persze ezek bőrápolási célokra tervezett darabok, amelyeket nagyítóval láttak el, mindig hasznos lehet, ha a fürdőben nem fér el egy nagyobb termék. Láthatjuk benne az apróbb bőrhibákat, sérüléseket, mitesszereket, de segítségével még a szemöldökünket is kiszedhetjük. 

 

A kozmetikai tükrök kínálata

 

A kiegészítők lehetnek falra rögzíthetőek, fürdőszobai tükrök mellé szerelhetőek, esetleg fésülködő asztalra tehető darabok egyaránt. Nem csoda, hogy a kellékek nemcsak praktikusak, hanem magas színvonalú szakmai tudással készülnek el. Szerencsére manapság már számos egyedi és stílusos kivitelben beszerezhetőek. 

 

Az egyszerű Bemeta álló és szögletes kozmetikai tükör például szinte bárhova elhelyezhető. Nagy előnye, hogy a gyártó 12 év garanciát vállal rá, így annak minősége garantált. Választhatsz továbbá fekete festett réz modellt is, amely remekül mutat a minimál fürdőszobákban. 

 

A Hotel Program változat LED világítással ellátott kivitel, ami nagyságának köszönhetően nemcsak otthonodban lehet praktikus. Nevéből adódóan tehető akár hotelszobába, vendégházba, panzióba egyaránt. Ebben bármit el lehet rejteni, amit az ember nem szívesen tart szem előtt. 

 

A hagyományos Aqualine White Line Elena darabja pedig egy gazdaságosabb megoldás, amennyiben tényleg csak egy kis méretű asztali tükörre van szükséged. A kétoldalas változatot Csehországban gyártják, amelyre két év jótállás is van. Méretének köszönhetően tehát jól passzol fésülködőasztalra, a fürdőszobába, de akár hotelszobákba is.