Zuhanyfüggöny tartó

Fürdőszoba-felújítást tervezel? Szeretnéd egyedien berendezni számos kreatív és színes kiegészítővel? Zuhanyfüggönyt is vásároltál, ami bár remekül passzol a helyiségbe, nincs mivel felraknod? Akkor jó helyen jársz! Webáruházunkban számos változatban találhatsz zuhanyfüggönytartókat, amelyekkel pillanatok alatt a helyére teheted a kiegészítőt. Legyen szó karikás megoldásról, teleszkópos függönytartó rúdról, esetleg egyenes változatról, nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire szükséged van.

 

Nézz körbe és válaszd ki a helyiségbe passzoló terméket!

tovább bezár
Gyártó
Méret
Elérhetőség
További szűrők
8 db termék

Zuhanyfüggönytartó

 

A zuhanyfüggöny egy rendkívül egyszerű, mégis remek megoldás, ha dekoratív és olcsó kiegészítővel dobnád fel a fürdőszobát. Nem végleges megoldás a zuhanyzóba, ám átmenetileg teljesen jól teszi a dolgát. Arról nem beszélve, hogy akár szezononként váltogathatod őket, ha éppen úgy tartja a kedved. Vásárolhatod fürdőkádhoz, de zuhanytálcához egyaránt, tehát minden esetben megállja a helyét. Azonban ezeket valahogy a helyükön is kell tartani, amihez jól jön egy zuhanyfüggönytartó fürdőszobai kiegészítő

 

Zuhanyfüggönytartó kínálat

 

Legyen szó akril vagy éppen épített zuhanytálcáról, különleges kádról vagy hagyományos megoldásról, zuhanyfüggönyre szinte minden esetben szükség van. De vajon hogyan alakítható ki egy ilyen zuhanyzó? Nem nagy ördöngösség, hiszen ha nem beépített zuhanyzónk van, akkor két egymással párhuzamos fal fog kelleni, amelyek közé egy állítható nagyságú, teleszkópos tartóra lesz szükség. Így a sarokban kerülhet kialakításra egy tisztálkodórészleg, amelyben mindenki kényelmesen elférhet. Létezik persze egyenes tartó is, ami kisebb méretű, panellakásban sokszor feltűnő 2-3 négyzetméteres helyiségben lehet alkalmas. 

 

A kínálatunkban is szereplő Bemeta egyenes tartót polírozott inoxból gyártották le. Nagy előnye, hogy többféle hosszban is megvásárolható, így akár 90, akár 100, akár 150, de még 200 centiméteres kiegészítőt is beszerezhetsz. A rúd átmérője 2,5 centiméter, így nem lesz túl feltűnő sem. 

 

Ne feledkezzünk meg továbbá a sarok típusú verzióról, illetve a különböző színekben kapható Aqualine termékekről sem. Ezeket alumíniumból tervezték meg, amit ugyanúgy több méretben is rendelhetsz, mind az előző darabokat. 

 

Nincs szükség tehát nagy kiadásra, ha esztétikus és stílusos fürdőszobára vágyunk. Egy elegáns mintájú zuhanyfüggöny ugyanis remek szolgálatot tehet, akár egy bérelt lakásban is.