Zuhanyfüggöny

A lakberendezés esetében semmi esetre sem szabad kifelejteni a fürdőszobát sem. A zuhanyfüggönyök sokat dobhatnak a helyiség hangulatán, ráadásul rendkívül praktikusak is. Segítségükkel nem áztatjuk el minden egyes tisztálkodásnál az egész padlót. Webáruházunk kínálatában számos egyedi és színes darabot találhatsz, legyen szó hagyományos fehér, óceánra emlékeztető kék, mintás, esetleg minimál fafigurával tarkított változatról.

 

Nézz körbe még ma, és válaszd ki a fürdőszoba stílusához és kialakításához legjobban passzoló kiegészítőt!

tovább bezár
18 db termék
 

Zuhanyfüggöny előnyei

 

A zuhanyfüggöny egy roppant egyszerű megoldás, amennyiben egy fürdőkáddal, esetleg zuhanytálcával felszerelt helyiséget szeretnénk egyedivé varázsolni. Egy ilyen megoldás is lehet nagyon igényes és esztétikus, hiszen manapság már számos egyedi és stílusos darab között válogathatunk. Érdemes azonban krómrudakat és ugyanebből az anyagból készült karikákat használni hozzá, hogy az tartósan a helyén is maradjon. 

 

A fürdőszobai kiegészítő egy nehezen gyűrődő, vízlepergető anyagból gyártott kellék, ami akár dekorációként is szolgálhat. A kialakítása miatt nagyon praktikus egy zuhanyajtó nélküli tálca esetén. Amennyiben tehát emellett a nem végleges megoldás mellett döntünk, rendkívül széles színpalettáról és változatos mintával ellátott zuhanyfüggönyök közül válogathatunk. 

 

Zuhanyfüggöny kínálat

 

Az alapárnyalatok mellett rendelhető színes virágos Aqualine gyártmány, amely poliészter anyagból készült. A modellre a márka két év garanciát vállal, így biztosak lehetünk benne, hogy nem kopik ki és szakad el olyan könnyedén. A webáruházunkban feltüntetett árak tartalmazzák a tartókarikákat is, így azokat nem szükséges külön beszerezni. 

 

Ott van továbbá a famintával festett verzió, ami remekül passzol minimál stílusú fürdőszobába. Az árnyalatainak köszönhetően a gyártó egy nagyon letisztult függönyt alkotott meg. A méreteinek hála pedig egy nagyobb zuhanytálca esetén is használható. A hasonló fával díszített, ám színes változat pedig igazi felüdülést hozhat a fürdőszobába. 

 

Amennyiben tehát zuhanyfüggönyre van szükséged, ami nemcsak tartós, hanem vidám és egyedi, nézz körbe a választékunkban, és válaszd ki a tökéletes darabot!