Egyéb szappantartó

A fürdőszobád felújításán gondolkodsz, ahová még nem sikerült beszerezned minden szükséges kiegészítőt? Megvan már a kád, a zuhanyfülke, a mosdókagyló, de már szőnyeget és bútort is vásároltál? Akkor éppen itt az ideje megrendelni a további kellékeket is, amik nélkül nem otthon az otthon. Jó helyen jársz, ha például egyéb szappantartót keresel, hiszen nálunk nemcsak hagyományos és folyékony szappan számára találhatsz tárolókat.


 


A rácsos és az üveges kivitelek mellett számos különleges modellből rendelheted meg azt, amire valójában szükséged lesz. Nézz körbe nálunk még ma!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

Miért fontos a szappantartó használata a fürdőszobában?

 

Valószínűleg a Te fejedben is megfordult már, hogy vajon miért is kell szappantartót alkalmazni a fürdőben. Ahhoz azonban, hogy mindig minden rendezett és tiszta legyen, szükség van pár kiegészítőre, amivel megakadályozhatjuk a koszolódást. Biztosan Te is sokszor találkozol azzal az esettel, amikor hagyományos szappant használsz és a helyére visszatéve vizes és ragacsos lesz a tároló.

 

Hasonló a helyzet a folyékony változattal is, hiszen azt sem lehet teljes mértékben higiénikusan kezelni, ráadásul sokszor nagy helyet foglal. Azonban például a webáruházunkban kapható egyéb szappantartók között olyan verziókat is találhatsz, amiket akár a falra is szerelhetsz.

 

Milyen egyéb szappantartót érdemes vásárolni?

 

A webshopunkból megvásárolható kivitelek között ott van például a Bemeta Beta mágneses darabja, amely króm színben kapható. A fúrással és ragasztással egyaránt felhelyezhető modellre a gyártó egy év garanciát vállal, így a minőségben teljesen biztos lehetsz. A szögletes forma rendkívül elegáns és modern hatást kelt, nem beszélve arról, hogy ehhez nem tartozik semmilyen csöpögtető rész. A szappan önmaga tud száradni, ezáltal sokkal higiénikusabb is lesz annak használata.

 

Rendelhető továbbá a nagysikerű Wellis márkától is szappantartó, hiszen a készleten tartjuk a Mamba kivitelt, ami egy matt fekete és fém gyártmány. A terméket stílusosság jellemzi, ezáltal bármely helyiségben megállja a helyét. A falra szerelhető modell rendkívül letisztult, modern, és nem utolsósorban egyedi eleme lehet a fürdőszobádnak. 

 

Érdemes tehát alaposan körbenézni a széles palettánkon és kiválasztani azt a szappantartót, amire valójában szükséged van. Ne feledkezz meg a mosdókagylóról, a zuhanyzóról, de a kád körüli részről sem!