Csúszásgátló szőnyeg

Csúszásgátló szőnyeg

 

Ebben a kategóriában csúszásgátló szőnyeg választékunkat találod, melyek igen praktikusak, hiszen a fürdőszoba fokozottan kockázatos helyiségnek számít a balesetek, esések szempontjából.

 

Az ideális fürdőszobába szánt szőnyeg kiválasztása során vedd figyelembe a helyiség méretét, elrendezését is. Szintén alapvető elvárás, hogy egyszerűen áthelyezhető legyen, ugyanakkor a csúszásgátló kivitelezésnek köszönhetően biztonságos használatot tegyen lehetővé. Termékeink között fürdőkádba, zuhanyfülkébe való szőnyeget is beszerezhetsz. Ugyanakkor a fülke elé is teheted, ezáltal elkerülhetők nagy eséllyel a balesetek.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

 

A fürdőhelyiség felszerelései között az egyik legfontosabb kiegészítő a kilépő szőnyeg. Enélkül ugyanis csúszás- és balesetveszélyes lenne minden egyes tusolás. A mutatós design mellett nem szabad megfeledkezni praktikussági szempontokról sem!

 

Csúszásgátló szőnyeg kínálatunk 

 

A fürdőszobába való kiegészítők között a csúszásgátló szőnyeg mellett fürdőszobai kapaszkodót is elérhetsz, hogy még biztonságosabbá és akadálymentesebbé tedd a leggyakrabban használt helyiséget.

 

Webáruházunk GEO termékeit alkalmazhatod a kádban, a zuhanyfülkében, valamint előttük is elhelyezheted igényeid szerint. A kádban használatos szőnyeg 36x71 cm, a zuhanyzóban alkalmazandó pedig 53x53 cm. Az elhelyezésnél érdemes szem előtt tartani, hogy ideális helyen legyen, ugyanakkor ne képezzen akadályt. Tehát a legpraktikusabb, ha a fülke előtt vagy benne kerül elhelyezésre.

 

A biztonságos kialakítás elengedhetetlen minden fürdőszobában, hiszen a párás, vizes területen sokkal könnyebb egy rossz mozdulat révén elcsúszni. Ennek megelőzéseként csúszásgátló szőnyegek használata javasolt. 

 

Fürdőszobai kiegészítők bőséges kínálata

 

A szappanadagolón kívül törölközőtartót, fürdőszobába való polcot, kozmetikai tükröt, ajtóütköztetőt, kapaszkodót is vásárolhatsz nálunk. Rendkívül széles a termékpaletta, így teljes mértékben igényeidre szabhatod a kialakítást. 

 

A szimpatikus termékek kosárhoz adása után egyszerűen kattints tovább a megrendelési űrlaphoz, ahol megadhatod adataidat, és kiválaszthatod a fizetési opciót. 

 

Alakítsd ki a tökéletes fürdőszobát, amely esztétikus, jól felszerelt praktikus és szép kiegészítőkkel, ugyanakkor biztonságos is! Rendelj otthonod kényelméből néhány kattintással, bosszankodás és sorbanállás nélkül!