Termosztátos csaptelep

Mostanában szeretnéd felújítani a fürdőszobádat, de még nem találtad meg hozzá a megfelelő kiegészítőket? Akkor jó helyen jársz, hiszen nálunk számos egyedi terméket találhatsz meg. Legyen szó különféle termosztátos csaptelepről, például az Alpinia, illetve a Neo Joko darabról. Amennyiben pedig központi gyártmányra van szükséged, akkor sem kell messzire menned, hiszen mi ebben is segítségedre lehetünk.


 


Webáruházunkban szinte bármit megtalálhatsz, amire csak szükséged van a lakásban, jelen esetben a fürdőszobában. Nézz be hozzánk még ma, és válaszd ki a megfelelő darabot!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Termosztátos csaptelep

 

Amikor fürdőszobai csaptelepet keresel otthonodba, akkor elsősorban azt kell átgondolni, hogy tekerős vagy éppen egykaros változatra van szükséged. Emellett manapság létezik már infrás érzékelővel ellátott gyártmány is, így többféle verzióból döntheted el, hogy mit rendelsz meg tőlünk. Választhatsz falon kívüli, fali, de még süllyesztett kivitelt is, így érdemes jól körbejárni a témát. 

 

Termosztátos csaptelepek kínálata

 

A csaptelep választásakor elsődleges szempont, hogy az adott termék mennyire energia- és víztakarékos. Manapság már számos olyan változat létezik, amely egykaros és infraérzékelős, így ezek sok vizet meg tudnak spórolni számunkra. A fogyasztásra azonban nem árt jobban fókuszálni, hiszen mégiscsak takarékosságról van szó. 

A termosztátos csaptelepek hozzájárulnak az alacsony fogyasztáshoz, így nem véletlenül terjedtek el ennyire. Legfőbb előnyük azonban, hogy folyás közben nem szükséges állítani a vizet, így a korábbi berendezéshez képest akár 30%-nyi vizet is megspórolhatunk. Nemcsak pénztárcabarát, hanem még balesetmegelőző is, hiszen nem engedi kijutni a forró vizet a rendszerből. Ez kisgyermekes családokban lehet rendkívül előnyös szempont. 

Az Alpina termosztátos verzió például egy cseppmentes kivitel, amelyet 38 fokos forrázás elleni védelemmel láttak el. A termékre a gyártó hét év garanciát vállal, így biztosak lehetünk abban, hogy minsőégi berendezést vásároltunk meg. A kezelőegysége tekerőgombos, míg a felszerelése falra történhet meg. A krómdarab tehát egy rendkívül igényes és praktikus megoldás lehet az új fürdőszobádba. 

 

Létezik továbbá központi termosztát is, ami egy süllyesztett kivitel. Az ebbe engedhető víz hőmérséklete maximum 100 fokos lehet, hőmérséklet-szabályozó tartománya azonban 30 és 65 fok közé esik.