Fésülködőasztal: A vonzó és elegáns nő rezidenciája

Minden nő álma egy korszerű tükrös szekrény a hálószobában bőrápoláshoz és sminkeléshez tartozó kellékek tárolási lehetőségével, azaz egy praktikus fésülködőasztal. Megjelenése a 18. századtól ismert, sokan Franciaországból származtatják, de az angol eredet sem kizárt.

Fésülködőasztal: A vonzó és elegáns nő rezidenciája

A 18. századi barokk fésülködőasztal sokban különbözött a mai modern változatoktól, abban az időben tulajdonosai vagyonosságáról árulkodott egy ilyen bútordarab. Az arany, bronz és ezüst betétekkel díszített fésülködőasztal értékes fafajtákból készült.

Manapság inkább a tetszeni akarás, a szépség és az ápoltság jegyeit tükrözi ez a szobában kialakított idilli kis női közeg. Az apró tégelyek, fésűk, kozmetikumok és sminkszerek tárolása az elsődleges feladata.

A fésülködőasztal szerepe a mindennapokban

Webáruházunk kínálatában találhatsz különálló hálószobai tükröket és fésülködőasztalokat egyaránt. A tükör fontos része a mindennapoknak, főleg a reggeli elindulás előtti pillanatokat könnyíti meg.

Az utolsó simítások elvégzése után ruházatunkat és arcunkat, sminkünket le tudjuk ellenőrizni benne, hogy valóban úgy nézünk-e ki, ahogy szeretnénk. A mindennapok kényelmén túlmenően dekorációként is mutatós darabja lehet az alvószobának.

A célszerű állótükörben teljes alakunkat láthatjuk, a fésülködőasztalba rejtett tükör pedig kiváló segítőtárs a szépítkezésben. Lakberendezési szempontból ajánlott a helyiség egyéb bútoraihoz stílusban és színben is illő fésülködőasztalt vásárolni.

Fésülködő asztal LT3574

A fésülködő asztal LT3574 egy egyszerű, letisztult kinézetű, emellett modern termék, ami többet rejt magában, mint első pillanatban látszik. Minden igényt kielégít, ugyanis ha nincs szükség a fésülködőasztalra, íróasztalként, munkaterületként is funkcionál.

Nemcsak a csodaszép sminked elkészítéséhez jelenthet hatékony hozzájárulást, hanem kényelmesen dolgozhatsz is rajta. Használata annyira komfortos, hogy nyugodtan bekuckózhatsz a szobába, az egész világ megszűnik körülötted.

A fésülködőasztal kiváló minőségű laminált DTD bútorlapból készült, a rendkívül keresett és dekoratív sonoma tölgy kivitelben. Az asztallapon kívül két fiók szolgálja a piperecuccok tárolását. Ezt a terméket tükör nélkül szállítjuk.

Hálószobai tükör LT3552 fehér-ezüst színben

Az LT3552 fehér-ezüst színű fésülködőasztal időtlen bájával és eleganciájával visszarepít minket az időben. Egy magabiztos és vonzó nő privát kis birodalmat alakíthat ki magának ennek a csodás barokk stílusú kisasztalnak a támogatásával.

A tömör fa lábakon álló asztalka MDF bútorlapból készült, fém fogantyúi pedig tökéletes hatást biztosítanak a hangulatos hálószobában. A tükörrel kombinált fésülködőasztal egy ezüst-arany színű szövetbe öltözött kis zsámoly legjobb barátja, ezzel együtt kapható természetesen.

A fésülködőasztalon egy nagyobb központi fiók és két kisebb fiók rejti el személyes szépségápolási holmijainkat. Igazán különleges és hasznos darabjává válhat otthonunknak ez az elegáns és divatos bútordarab.

Ha szeretnéd megkönnyíteni a mindennapi készülődést, nézz körül áruházunk választékában! Az állótükörtől a fésülködő asztalba rejtett tükrökig nálunk mindent megtalálsz. Keress minket bizalommal, szívesen segítünk a kiválasztásban és felelünk minden kérdésedre!

Blog

Ajánlott termékek