Kapunyitó távirányító

Szeretnéd megkönnyíteni az elektronikai készülékeid használatát? Egy univerzális, fix kódos kapunyitóval mindezt most megteheted. A webáruházunkban kapható kapunyitók és távirányítók széles választékban találhatóak meg, amik segítségével a garázskaput, esetleg egyéb elektromos kaput működtethetsz.

 

Alkalmasak 433 MHz-es rendszerek irányításához, hiszen több programozható gombbal rendelkezik. Most még talán nem tudod elképzelni, hogy milyen egyetlen távirányítóval irányítani mindent, pedig nem lehetetlen. Érdemes tehát szétnézni a széles palettánkon!

tovább bezár
1 db termék

Lakáskiegészítők otthonra

 

Gondoltad volna, hogy milyen mértékben könnyítheted meg az életedet, ha beszerzed a megfelelő lakáskiegészítőket otthonra? A kapunyitó távirányítók között találhatsz univerzális, fix kódos változatot, amelynek hála egyszerűbben használhatod az elektronikai készülékeidet. Ezzel messziről irányíthatod a garázskaput, esetleg a többi elektromos változatot. Ezek az eszközök minden gombnyomásnál ugyanazt a jelsorozatot közvetítik, amit beállítottál rajta. Egyszerűsítsd le a mindennapjaidat, és használj univerzális kapunyitót, hogy egyetlen készülékkel irányíthasd az elektromos kapukat. 

 

A kapunyitók, távirányítók kínálata

 

A webáruházunkban kapható változatok között megtalálhatod azokat az univerzális eszközöket, amelyeknek hála végre könnyebbé válnak a mindennapok. Ennek a fix kódos, 4 programozható gombbal felszerelt modellenk az előnye, hogy az összes, 433 MHz-es rendszert vezérelheted vele. Irányítsd a garázskapudat, a kertkaput, esetleg a főkaput egyetlen termékkel. 

 

Ha viszont különféle kapunyitó motorok vannak a háznál, akkor ott az univerzális távirányító lesz a megoldás. Egyetlen praktikus készülékkel elintézheted ezek működtetését. Ezek éppen annyira megbízhatóak, mint bármely más gyári változat, így szinte minden márka távkapcsolóját helyettesíteni tudod. Mivel helytakarékos, így akár a táskádban is elfér, mindig kéznél lesz.

 

Amennyiben megtetszett valamelyik termékünk, bátran tedd azt a kosárba, hiszen onnan bármikor gyorsan megrendelheted a választott darabot. Ha viszont további berendezéseket keresel, akkor nyugodtan nézz körbe a további kategóriáinkban, hátha találsz még olyan eszközt, amire szükséged lehet. Végezetül pedig, ha sikerült megvásárolnod a kosár tartalmát, akkor mi igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni hozzád a rendelt darabokat.