Hangszóróvezeték

Ez a kategória hangszóró vezeték kínálatunkat tartalmazza, melyek többféle méretben is elérhetők. Piros-fekete és színtelen változatban is beszerezhetők. Ezen az oldalon Koax kábelek, Speakon hangfalkábelek is megvásárolhatók. 

 

Egy Speakon hangfalkábel megfelelő aktív és passzív hangdobozok összekötésére egyaránt. A hangszóró vezetékek ideálisak a nagyobb teljesítményű hangfalak kábelezéséhez, igényeidhez mérten többféle méretből választhatsz. Strapabíró, időtálló termékek, melyekben az elemi szál anyaga rézbevonattal rendelkező alumínium. A szigetelés színe alapján dönthetsz a piros-fekete változat és a transzparent verzió mellett is!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Webáruházunkban prémium ezüstözött hangszóró vezeték is elérhető, mely a nagytisztaságú oxigénmentes réz által jobb frekvencia-átvitelt és erőteljesebb magas és közép hangokat biztosít. Az ezüst bevonatnak köszönhetően sokkal minőségibb, tisztább hangzást tesz lehetővé. 

 

Hangszóró vezeték választékunk

 

Hangtechnikai termékeink kínálatán belül külön kategóriába gyűjtöttük a hangszóró vezetékeket, Koax kábeleket és Speakon hangfalkábeleket. Többféle méret szerint válogathatsz. Beszerezhetsz 10 és 20 méteres hangszóró vezetéket, más-más méretezéssel. A hosszúság és keresztmetszet értékeket a termékek neve mellett, illetve a részletes tájékoztatóban is megtalálod, ahol további információkkal is gazdagodhatsz. 

 

A klasszikus hangszóró vezetékek mellett lehetőséged van prémium terméket is rendelni, az ezüst bevonattal ellátott típust, mellyel még jobb hangzást élvezhetsz. 

 

Fusd át termékeinket, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet!

 

Milyen termékeket szerezhetsz be hangtechnika kategóriánkból?

 

A hangszóró vezetékek mellett számos hasznos kiegészítőt és praktikus kelléket elérhetsz hangtechnika gyűjtőoldalunkon. Például mikrofont, fej és fülhallgatót, hangszórót, hangfalbevonó kárpitot, hangelnyelő szivacsot is. 

 

Miután kiválasztottad az ideális kiegészítőket, böngészd végig a főkategóriát is, hiszen általa inspirálódhatsz, és több ötletet is gyűjthetsz. Érdemes egy rendeléssel minden szükséges terméket beszerezned, így időt és energiát spórolhatsz. 

 

Válaszd a kényelmes, otthoni rendelést, és alakítsd ki a tökéletes zeneszobát, ahol levezetheted a feszültséget!