Ultrahangos párásító

Ebben a kategóriában ultrahangos párásító termékkörünket találod. Választhatsz aroma párásító készüléket, hideg- és melegpárásító berendezést egyaránt. Ultrahangos aromalámpáink rendkívül praktikusak és mutatósak. Otthonod leggyönyörűbb díszei lehetnek, melyekkel még hangulatosabbá varázsolhatod a nappalidat. Hangulatfényként és aromadiffúzorként is tökéletesek. 

 

Webáruházunkban bőséges a kínálat, különböző formavilágú és kialakítású termékek közül válogathatsz. Letisztult designt képviselő és modernebb stílusú darabokat is elérhetsz! Merülj el választékunkban, és ismerd meg párásító készülékeinket!

tovább bezár
Típus
Elérhetőség
További szűrők
10 db termék

Az optimális páratartalom létfontosságú minden otthonban. Ahogyan a túl magas páratartalom, úgy az extrém száraz levegő sem mondható ideálisnak. A száraz levegőn könnyen javíthatsz például ultrahangos párásító berendezésekkel, melyek nemcsak praktikusak, de mutatósak is.

 

Ultrahangos párásító készülékek

 

Párátlanítás, párásítás kategóriánkban találod ultrahangos párásító termékeinket, ahol aromalámpák bőséges kínálatából válogathatsz. Emellett a klasszikus hideg- és melegpárásító berendezések alkategóriáját is megtekintheted. 

 

Aromás párásító készülékeink között mintás aromadiffúzorokat, klasszikusabb kivitelezésű modelleket és modern, dekoratív típusokat egyaránt megtalálsz. Különösen az őszi-téli időszakban hangulatosak, amikor korán sötétedik. A párásítók remekül alkalmazhatók plusz fényforrásként, emellett diffúzorként is tökéletesek. 

 

Az alapos szellőztetés és a vizes ruhák olykor így sem biztosítanak megfelelő páratartalmat. A fűtési szezonban gyakori, hogy szárazabbá válik a levegő, ez viszont korrigálásra szorul. Az ideális páratartalom 40-60% közötti. Ennek fenntartására megfelelőek a párásítók, főleg télen, amikor kevesebbet lehet szellőztetni.

 

Hideg- vagy melegpárásító - melyik a jobb választás?

 

A meleg párásítást nagyrészt egy forró fürdő utáni párás állapothoz lehetne hasonlítani, míg a hideget az eső utáni hűvös levegőhöz. 

 

A legkorszerűbb berendezések kétségtelenül az ultrahangos hidegpárásítók, melyek magas frekvenciájú rezgés révén apró cseppekre porlasztják a vizet, melyek a légtérbe kerülnek. Egyre többen alkalmazzák légzéskönnyítés gyanánt, az éjszakai nyugalmas alvás elősegítésére. Gyógyír lehet a száraz orrnyálkahártya esetében is.