Páramentesítő

Ebben a kategóriában páramentesítő kínálatunkat találod, melyek a magas páratartalom mérséklésében nyújtanak segítséget. Kisebb és nagyobb teljesítményű készülékek közül válogathatsz annak függvényében, hogy mekkora területen alkalmaznád. 

 

A penész megelőzése érdekében az ideális páratartalom megteremtése elengedhetetlen. Ez körülbelül 40-60%, az ennél magasabb penészesedéshez, kellemetlen egészségügyi panaszok megjelenéséhez vezethet. A páratöbblet korrigálása révén egy ideálisabb légkör hozható létre. A modern páramentesítő készülékeket csendes működés jellemzi, megtelt víztartály esetén automatikusan kikapcsolnak.

tovább bezár
4 db termék

Fedezd fel párátlanító berendezéseink bőséges választékát, és felejtsd el a fullasztó párás környezetet! A felesleges pára megkötésével otthonod levegője tisztábbá, kellemesebbé válik. Hatékony, megbízható eszközök, melyek praktikusan alkalmazhatók bármely helyiségben. 

 

Páramentesítő készülékek 

 

Fűtés, párátlanítás, párásítás termékeink között találod páramentesítő választékunkat, melyekkel megelőzheted a kellemetlen, dohos szag kialakulását, és elejét veheted a penész megjelenésének. 

 

Mielőtt kiválasztanád a számodra ideális típust, gondold át, hogy mekkora területen használnád, mennyi ideig üzemeltetnéd. Ennek alapján könnyebb lesz meghatározni, hogy milyen kapacitású párátlanítót válassz. Webáruházunkban vegyesen, többféle kialakítású és teljesítményű páramentesítő is beszerezhető, például 65 W-os és 270 W-os is elérhető. Amennyiben kisebb helyiségben alkalmaznád, elegendő lehet egy kiskapacitású, kompresszor nélküli, csendes párátlanító. Lehetőséged van nagyobb teljesítményű eszközt is vásárolni, ha nagy területen használnád, ahol hosszabb időn keresztüli üzemeltetés szükséges. 

 

Legnagyobb előnyük, hogy mobilisak, igény esetén áthelyezhetők más-más helyiségbe, a nagyobbak esetében a gurulós kerekek révén ugyanúgy biztosított a praktikus helyváltoztatás. 

 

Hogyan használd webáruházunkat? 

 

Eleged van a penészes falakból? A dohos szagú ruhák folyamatosan megnehezítik mindennapjaidat? Böngészd végig páramentesítő készülékeink kategóriáját, és válaszd ki a számodra legideálisabbat! 

 

A szimpatikus terméket egyszerűen add kosárhoz, majd töltsd ki a megrendelési űrlapot! Rendelj kényelmesen otthonodból, bosszankodás és tömeg nélkül!