Fűtőventilátor

A téli időszak beköszöntével aktuálissá válik a fűtés kérdése. Gyakran előfordul, hogy a központilag vezérelt rendszerünk fűtőstestjeit szeretnénk külön is szabályozni. Erre nem mindig van lehetőségünk. Az is lehet, hogy csupán néhány percre van szükségünk arra, hogy melegebb legyen a helyiségben. Fűtőventilátoraink egy apró mozdulattal teszik kellemesebbé a hőmérsékletet.

 

Nálunk megtalálhatod ezeket a kompakt, kis helyet foglaló, hatékony légfúvókat. Ha nem szeretnéd, hogy fürdés közben fázzon a babád, vagy filmezés közben a lábad, rendeld meg még ma.

tovább bezár
4 db termék

Home by Somogyi fűtőventilátor

 

Ha gyorsan szeretnénk egy kis meleget varázsolni télvíz idején a szobánkba, a legkézenfekvőbb választás egy fűtőventilátor. Webáruházunkban is megtalálható a kiváló ár-érték arányt képviselő magyar termék. A Home by Somogyi készüléke két fokozatban állítva juttatja a meleg levegőt a légtérbe.

 

A fűtőventilátor súlya alig több mint egy kilogramm, így bárhová magaddal viheted. A babaszobában, a kollégiumban vagy épp a hétvégi házban is jó szolgálatot tesz. Akkor is hasznos, ha szeretnéd kicsit felfrissíteni a levegőt, hiszen melegítés nélkül is kiválóan funkcionál, mint vetilátor.

 

Elektromos konvektorok

 

Ha komolyabb fűtőtestet szeretnél felszerelni otthonodba, szívből ajánljuk elektromos konvektorainkat. Ezeket a készülékeket a falra is rögzítheted, de tartólábat is forgalmazunk hozzájuk. Elegáns kialakításuknak köszönhetően remekül mutatnak minden környezetben. Ráadásul akár famintás kivitelben is megvásárolhatod őket.

 

Több fokozatban, egyenletesen bocsátja ki a levegőt az elektromos konvektor, mely termosztáttal is rendelkezik. Így kényelmessé és automatizálttá válhat otthonod felmelegítése. A készülékek diszkréten, minimális zaj kibocsátásával működnek, így nem zavarnak a mindennapokban. A fürdőszobádba az elektromos törölközőszárítóinkat ajánljuk.

 

További fűtőtestek

 

A fűtési rendszerek igazán sokszínűen alakíthatóak ki, amikor építünk vagy felújítunk egy lakást, házat. Ennek megfelelően webáruházunk termékkínálata is igazán széles, ami a fűtőtesteket illeti.

 

Termosztáttal ellátott, nagy teljesítményű elektromos hősugárzóinkkal nagyobb terek fűtését tudod megoldani. A teraszfűtő hőgombánk pedig a téli kültéri bulikon és baráti összejöveteleken ontja a jóleső meleget.