Füstjelző, tűzjelző

Szeretnéd biztonságban tudni az egész családod? Aggódsz, hogy mi történik, ha kigyullad, esetleg füstöl valami? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunk nem véletlenül tart a kínálatában számos biztonsággal kapcsolatos eszközt. A füstjelzők és tűzjelzők között találhatsz kombinált, hősebesség-érzékelőt, de vásárolhatsz akár külön füstérzékelőt is.

 

A mindennapok során, főleg a fűtési idényben, rendkívül fontos, hogy legyen egy eszközöd, amely jelzi, ha a lakásban valamilyen probléma adódik. Így még időben megoldhatod a problémát, esetleg vész esetén elhagyhatod az ingatlant.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Füstjelző, tűzjelző

 

Egy igazán megbízható és tartós füst-, illetve tűzjelzőre minden háztartásban szükség van. Főleg fűtési idényben, sokszor akadnak veszélyes helyzetek, amelyektől ezek a készülékek könnyen megóvhatnak bennünket. Az eszközök sokszor mentettek már életet, így nem érdemes spórolni a minőségen.

 

A füst- és tűzjelzők kínálata

 

A webáruházunk kínálatában számos füstjelző és tűzjelző közül választhatod ki a számodra megfelelő változatot. A Home by Somogyi a kombinált modelljére két év garanciát vállal, így biztos lehetsz benne, hogy az eszköz megbízható és hatásos. Elhelyezheted a hálószobában vagy pedig az előtérben egyaránt. Ajánlott olyan területeken, ahol nagy a tűzveszély lehetősége. A készüléket pillanatok alatt telepítheted a kívánt helyre, az alkalmazással pedig a riasztást naplózhatod is. A kombinált eszköz hosszú élettartamáról a 3 V lítium elemmel ellátott tápegység gondoskodik. A kevesebb téves riasztásról pedig az optikai és a hőérzékelő gondoskodik. Nem árt azonban menekülési útvonalat felvázolni, mielőtt telepíted azt, hiszen csak így lesz hatásos a tűzjelző. 

 

Amennyiben pedig hősebesség-érzékelőt keresel, akkor szintén nem kell tovább nézelődnöd. A nálunk kapható modell kazánházban és konyhában is megállja a helyét. Ennek is az a nagy előnye, hogy gyorsan és egyszerűen telepíthető, akár házilag is. Érdemes továbbá megemlíteni, hogy a termék védett az illetéktelen leszerelés ellen. A füstérzékelő szintén hálószobákban és konyhákban használatos készülék, amely gondoskodik a veszélyes helyzetek elkerüléséről. 


Nézz körül és válassz egyet a megbízható és minőségi füst- és tűzjelzők közül! Ne feledd, egy jó termék életeket menthet!