Premier 757 kerti szerszámos ház

Termékverzió: Premier 757 kerti szerszámos ház barnás szürke
Cikkszám: 249352
Tömeg: 154 kg/db
Garancia idő: 36 hónap
465 990 Ft
RRP: 499 990 Ft
Rendelhető
Időjárásálló Időjárásálló
Karbantartást nem igényel Karbantartást nem igényel
Könnyű tisztítás Könnyű tisztítás
UV védelem UV védelem
Normál szállítás : 6900 Ft
Prémium szállítás : 12900 Ft
70 000 Ft
13 000 Ft
9 500 Ft

Adatok

Gyártó
Curver
Méret
228x223,5 cm
Termékverzió
Premier 757 kerti szerszámos ház barnás szürke
Garancia idő
36 hónap

Termékleírás

Termékjellemzők

Kerti szerszámok hevernek az egész házban vagy a kertben, de már nincs hely a garázsban? A praktikus Keter Premier 757 kerti házban nemcsak szerszámokat és egyéb kerti kiegészítőket tárolhat, de elég tágas egy fűnyíró, grill, létra, trambulin, teljes kerti bútorkészlet és egyéb szükséges dolgok tárolására.

A keter igéret

Minden időjárásállóidőjárásállóNulla karbantartásnulla karbantartás
Easy Cleankönnyű tisztításFade FreeUV védelem

Forgalmas környéken él? Akkor értékelni fogja a rozsdamentes acélból készült zárrendszert, amely készen áll a zárral való felszerelésre, így holmija teljesen biztonságban lesz. A ház széles dupla ajtókkalviktoriánus ablakokkal és tetőablakokkal is rendelkezik, amelyek természetes nappali fényt engednek be a házba, és a jobb légkeringést is biztosítják. A D-Clip rendszerrel nagyon egyszerűen elhelyezhet polcokat, szerszámtárolókat vagy felakaszthat egy kerékpárt a falak belső oldalára. 

Premier 757 kerti szerszámos ház barnás szürke

Ez a karbantartást nem igénylő kerti ház kiváló minőségű polipropilén gyantából készül, modern kivitelben, amely utánozza a természetes rattan szerkezetét. A masszív tető és az emellett megerősített acélszerkezet maximálisan meghosszabbítja a ház élettartamát. A ház ellenáll a durva igénybevételnek, a vandalizmusnak, a szélsőséges időjárásnak vagy az UV sugárzásnak. Az emelt padló garantálja, hogy a lehullott levelek vagy a hó ne kerülhessen be.

A Premier 757 szerszámos háznak fő előnyei

A praktikus Keter Premier 757 kerti házban kerti és műhelyi eszközöket, például különféle kaszákat, fűrészeket, fúrókat, grilleket és létrákat tárolhat. Ez a ház nemcsak praktikus hely lesz minden szükséges tárolására, hanem ízléses kiegészítője is a kertjének.A ház széles dupla ajtókkal, viktoriánus ablakokkal és tetőablakokkal is rendelkezik, amelyek természetes nappali fényt visznek be a házba, és jobb légáramlást biztosítanak.A masszív tető és a megerősített acélszerkezet javítja a ház stabilitását és maximálisan meghosszabbítja annak élettartamát.Feldolgozásának köszönhetően ez a kerti ház elviseli a durva igénybevételt, a rongálást, a szélsőséges időjárást vagy az UV sugárzást is.Az emelt padló megvédi a ház belsejét a levelektől, a víztől és a havaktól, ezáltal csökkentve a tartalma károsodásának kockázatát.Értékelni fogja rozsdamentes acél reteszelő rendszerét, amely készen áll a zárral való felszerelésre, így holmija teljesen biztonságban lesz.

További Tudnivalók: Tető teherbírása: 100 kg / m2-ig-,falvastagság: 20 mm-,Nedvesség- és vízállóság-,rozsdamentes acél-,polipropilén gyanta

Nettó súly: 140 kg

A csomag méretei (Sz x Ma x Mé):227 x 132 x 39,5 cm

Termék méretei

Magasság252 cm
Szélesség228 cm
Mélység223,5 cm

 

Vélemények

Premier 757 kerti szerszámos ház
Rendelhető
465 990 Ft
RRP: 499 990 Ft