Salemo kerti asztal

Termékverzió: Salemo kerti asztal cappuccino
Cikkszám: 247267
Tömeg: 6,4 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
17 990 Ft
Nincs raktáron
Több színben Több színben
Időjárásálló Időjárásálló
Karbantartást nem igényel Karbantartást nem igényel
Könnyű tisztítás Könnyű tisztítás
UV védelem UV védelem
Normál szállítás : 3900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Curver
Termékverzió
Salemo kerti asztal cappuccino
Garancia idő
12 hónap
Szín
Cappuccino

Termékleírás

Termékjellemzők

Curver Salemo capuccino kerti asztal egy rendkívűl elegáns termék. Tökéletes bármilyen kerti, teraszos vagy erkélyes helyre. Ez a kiváló minőségű Keter Selemo asztal egy olyan tervezés alapján készült, amely a térrendezés és dekoráció globális trendjeire utal. 

A keter igéret

Minden időjárásállóidőjárásállóNulla karbantartásnulla karbantartás
Easy Cleankönnyű tisztításFade FreeUV védelem

A Curver Salemo kerti asztal magas kényelmet nyújt. A dohányzóasztal tökéletesen megfelel az alapvető funkcióinak, de további előnye, hogy dobozként is használható, amelyben olyan tárgyakat tárolhatunk, amelyeket kéznél szeretnének tudni, miközben friss levegőn pihenünk. 


A Curver Salemo  kerti bútorokat a  skandináv stílus ihlette egyedi tervezés jellemzi. A visszafogott színek árnyalataiban, a ritka formában és a minimalista formában szinte minden modern és hagyományos elrendezésre alkalmassá teszik. Nemcsak magánterületen, hanem kereskedelmi téren is használható.

A Curver Salemo kerti bútorok tartós és időjárásálló gyantából készülnek , amely szintén stílusosan néz ki. Az anyag textúrája lapos, az asztallap pedig sima. A gyanta megvédi a készletet az UV sugárzástól, a rozsdától vagy a rothadástól, ennek köszönhetően sok évszakon át szolgál bennünket, megőrizve eredeti megjelenését.

Termék méretei

Asztal
Magasság56 cm
Szélesség76 cm
Mélység42 cm

 

Videók

Vélemények

Salemo kerti asztal
Nincs raktáron