Deco komposztáló, talapzattal

Cikkszám: 231600
23 390 Ft
RRP: 25 990 Ft
Nincs raktáron
Időjárásálló
Időjárásálló
Karbantartást nem igényel
Karbantartást nem igényel
Könnyű tisztítás
Könnyű tisztítás
UV védelem
UV védelem
Normál szállítás : 1490 Ft

Adatok

Gyártó
Curver
Termékverzió
Deco komposztáló, talapzattal, whiskey barna színben 340 l
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termékjellemzők

A DECO COMPOSTER ideális komposztáló a környezetbarát felhasználók számára. Előnyei közé tartoznak a nagyon egyszerű összeszerelés és az egyszerű kezelés. A fedél tartós és légzáró zárással rendelkezik, hogy megelőzze a kellemetlen szagok kijutását. A gyártáshoz használt kiváló minőségű termékek garancia a hosszú élettartamra.

A keter igéret

Minden időjárásálló időjárásálló Nulla karbantartás nulla karbantartás
Easy Clean könnyű tisztítás Fade Free UV védelem

A Keter Deco Composter talppal tökéletes megoldás azok számára, akik a ttörődnek a környezettel  és a kertészek számára, akik egyszerűen értékelik a természetes műtrágyát. A Keter magas színvonalú produkciójának köszönhetően a komposztor jól működik, megvédi a belső tereket a külső tényezőktől, és ezzel egyidejűleg elnyomja a rossz szagokat is.

 

A Deco omposztálót gyerekjáték tölteni, csak tegye rá a komposztálni kívánt anyagot, és szorosan, szilárd fedéllel zárja le. A komposzt alján található speciális lyuk lehetővé teszi a műtrágyamennyiség rendkívül gyors adagolását a felső burkolat kinyitása nélkül. A Deco Composter készítéséhez rendkívül tartós műanyag - polipropilén készült. Ellenáll a víznek, a napfénynek és a nagy hőmérsékleti különbségeknek. A komposter egész évben a szabadban állhat. Megtartja színét, és a festék nem kezd hámlani. Ezen túlmenően az anyag értékes tulajdonsága az, hogy szorosan lezárja a komposztert , ami azt jelenti, hogy a szagok nem szabadulnak ki belülről. 

Termék súlya: 8,8 kg

Csomag mérete: 72.5 x 13.5 x 73 cm

A Termék méretei
Szélesség 79 cm
Mélység 79 cm
Magasság 79 cm

Vélemények

Deco komposztáló, talapzattal
Nincs raktáron