E-komposztáló, talapzattal

Cikkszám: 231415
17 990 Ft
RRP: 19 990 Ft
Rendelhető
Időjárásálló
Időjárásálló
Karbantartást nem igényel
Karbantartást nem igényel
Könnyű tisztítás
Könnyű tisztítás
UV védelem
UV védelem
Normál szállítás : 1290 Ft
Prémium szállítás : 4500 Ft

Adatok

Gyártó
Curver
Termékverzió
E-komposztáló 470L, talapzattal, fekete
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termékjellemzők

Az E-COMPOSTER komposztáló alkalmazása kiváló megoldást jelent a háztartási és kerti hulladékok trágyává alakításához. A falcsatlakozások speciális rendszere és a stabil szerkezet a komposztáló megkérdőjelezhetetlen előnyeivé tartoznak. A termék újrafeldolgozásból származó, újrahasznosítható műanyagokból készült.

A keter igéret

Minden időjárásálló időjárásálló Nulla karbantartás nulla karbantartás
Easy Clean könnyű tisztítás Fade Free UV védelem

Az E-Composter  tökéletes megoldás  a kertészek számára, akik természetes úton készítik a műtrágyát. A Keter magas színvonalú produkciójának köszönhetően a komposzter jól működik, védi a belső tereket a tényezőkkel szemben, és ezzel egyidejűleg elnyomja a rossz szagokat.

 

A 470 liter kapacitás azt jelenti, hogy a Keter E-komposterrel nagy mennyiségű komposzt tud készíten.Használata nagyon egyszerű, csak tegye rá a komposzálni kívánt anyagokat  és szorosan  zárja le a fedéllel. A komposzt alján található speciális lyuk lehetővé teszi a műtrágyamennyiség rendkívül gyors adagolását a felső burkolat kinyitása nélkül. Az E-Composter használata nagyszerű módja annak, hogy az otthoni és kerti hulladékot növényi műtrágyává alakítsák. A speciális falcsatlakozási rendszer és a stabil konstrukció kétségtelen előnye ennek a komposzternek. A termék újrahasznosított anyagokból készül, újrahasznosításra alkalmas.

Az E-komposzt  gyártásához felhasznált anyag rendkívül tartós műanyag - polipropilén. Ellenáll a víznek, a napfénynek és a nagy hőmérsékleti különbségeknek. A komposter egész évben a szabadban állhat. Megtartja színét, és a festék nem kezd hámlani. Ezen túlmenően ezen anyag értékes tulajdonsága az, hogy szorosan lezárja a komposztert , ami azt jelenti, hogy a szagok nem szabadulnak ki belülről. 

Termék súlya: 7,25 kg

Csomag mérete: 80 x 11 x 79

A Termék méretei
Szélesség 79 cm
Mélység 79 cm
Magasság 79 cm

Videók

Vélemények

(1 vélemény)
Szabolcs
Igazolt vásárlás
2022.07.25 07:41

Alapvetően a termék a feladatát ellátja, azonban a baloldalon felül a hátsó patent nem illeszkedik/zár rendesen így a tároló könnyen szétnyílik, főleg kinyitáskor.

Előnyök: -

Hátrányok: -

E-komposztáló, talapzattal
Rendelhető
17 990 Ft
RRP: 19 990 Ft