Oakland kerti szerszámos ház 757

Termékverzió: Oakland kerti szerszámos ház, barnás szürke-grafit színben
Cikkszám: 228701
Tömeg: 154 kg/db
Garancia idő: 36 hónap
455 990 Ft
RRP: 569 990 Ft
Rendelhető
Beüzemelés kérhető Beüzemelés kérhető
Időjárásálló Időjárásálló
Karbantartást nem igényel Karbantartást nem igényel
Könnyű tisztítás Könnyű tisztítás
UV védelem UV védelem
Méret
229x223,5 cm
229x287 cm
Normál szállítás : 6900 Ft
Prémium szállítás : 12900 Ft
70 000 Ft
13 000 Ft
9 500 Ft

Adatok

Gyártó
Curver
Méret
229x223,5 cm
Termékverzió
Oakland kerti szerszámos ház, barnás szürke-grafit színben
Garancia idő
36 hónap

Termékleírás

Termékjellemzők

Élvezze az olyan erős és robusztus tárolási megoldást, amely elegáns. Az extra erős Oakland 757 nagy teherbírású padlójával, acél-megerősítésű tetővel és dupla falával biztosítja az összes szükséges erőt, időjárás-ellenállást és gondtalan karbantartást. A gyönyörű, viharvert, fa textúrájú DUOTECH ™ falakkal, viktoriánus stílusú ablakkal, teljes hosszúságú tetőablakkal és hozzáférhető dupla ajtókkal minden stílus elérhető, amelyre vágyhat.

A keter igéret

Minden időjárásállóidőjárásállóNulla karbantartásnulla karbantartás
Easy Cleankönnyű tisztításFade FreeUV védelem

A Keter Oakland 757 kerti ház tartós műanyagból készült kiváló minőségű szerszámház. Az Oakland 757 ház 242 cm magas, 229 cm széles és 223,5 cm mély. A ház belseje legfeljebb 4 m2 felhasználható területtel rendelkezik! 

A Keter Oakland 757 műanyagból készült szerszámház nagyszerű választás a kertben - a műanyag, amely tökéletesen reprodukálja a természetes fa szerkezetét és megjelenését - első pillantásra az anyagok megkülönböztethetetlenek.  A ház nem igényel karbantartást és gondozást - ez vitathatatlan előny a faházakkal szemben. A különbség kb. egy év elteltével látható, amikor a fa újabb költséges és fárasztó védelmet és karbantartást igényel, és az Oakland kunyhó továbbra is ugyanolyan állapotban van, mint az elején! Az építkezés nem igényel további kezeléseket, ami sok időt és pénzt takarít meg a fa védelmére és megőrzésére szolgáló drága termékekre. Azok az anyagok, amelyekből a ház készült, nem rothadnak, nem bomlik le, ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak.

A ház célja és felhasználása

A ház belseje legfeljebb 4  m2 felhasználható területtel rendelkezik. A kétoldalas ajtók szabad hozzáférést biztosítanak a belső térhez. Mindkét ajtólap kinyitásával kapunk egy 148 cm széles bejáratot. A ház ajtaját tömör fém reteszel lehet bezárni , amely lakattal is rögzíthető (a lakat nem tartozék).A háznak sárgallérja is van, amely az ajtó alatt található - szintén küszöbértékként szolgál a  belépés megkönnyítéséhez, például fűnyíróval. A szoros és tartós padló védi a belső teret rágcsálók és más állatok ellen. A falhoz további elemeket is rögzíthetünk, például akasztókat vagy polcokat. A ház magassága kb. 230 cm, tehát még nagyon magas tárgyakat is tudunk odahelyezni. 

Gyors és egyszerű összeszerelés - használatra kész!

Az Oakland 757 szerszámház gyakorlatilag használatra kész - ha házat vásárol, minden szerkezeti elemet megkap , beleértve a padlót is . Ezenkívül az Oakland 757 ház egyszerű, egyszerű utasításokkal történő összeszerelése lehetővé teszi a ház felépítését még tapasztalatlan emberek számára is. A kertiház teljes élvezete érdekében a munka ütemétől függően 6-9 órát vesz igénybe a szerelé.

A kerti ház további előnyei

Az Oakland 757 ablakokkal  és tetőablakokkal van felszerelve - nekik köszönhetően a házba sok fény szűrődik be, és ezenkívül megóvja a belső teret a nedvességtől. Az átgondolt kialakítás azt jelenti, hogy az ablakot az Ön igényei szerint négy helyre fel lehet szerelni . 

A falak bármilyen színűek lehetnek

Az Oakland 757  szürke árnyalatú - a ház falai világosabbak, az ajtók, ablakok és a tető sötétebbek. A ház bármilyen színűre festhető, tetszés szerint. A speciális anyag, amelyből készül, és a durva felület megkönnyíti a festék felszívódását és tartását. Javasoljuk, hogy festés előtt olvassa el figyelmesen az utasításokat. A ház festése azt jelenti, hogy elveszíti az áru visszaküldésének lehetőségét.

Tartós szerkezet és biztonság

A ház szilárd, erős felépítésű. A gerendás tető acélszerkezetű szerkezettel rendelkezik, amelynek köszönhetően a hónak hónak - a hótakaró szabadon csúszik le a tető lejtőiről. Az Oakland 757 rögzíthető horgonyokkal (külön megvásárolható) a teljes szerkezet további rögzítéséhez. A ház padlójában speciális lyukak vannak, amelyek lehetővé teszik a telepítést. 

További Tudnivalók: kapacitás: 9,29 m³, alapterület: 4,04 m² , fal vastagság: 20 mm, tetőterhelés: 75 kg /m², padlóterhelés: 150 kg /m²

Termék súlya: 140 kg

Termék méretei

külső méretbelső méretablak méretAjtó méret
Magasság242 cm230 cm65 cm182,5 cm
Szélesség229 cm201 cm68 cm148,5 cm
Mélység223,5 cm201 cm

Videók

Vélemények

(1 vélemény)
Lenke
2022.11.11 13:39

Nagyon szuper!

Előnyök: -

Hátrányok: -

Oakland kerti szerszámos ház 757
Rendelhető
455 990 Ft
RRP: 569 990 Ft