California kerti asztal

Cikkszám: 197421
43 990 Ft
RRP: 48 990 Ft
Raktáron
Több színben
Több színben
Időjárásálló
Időjárásálló
Karbantartást nem igényel
Karbantartást nem igényel
Könnyű tisztítás
Könnyű tisztítás
UV védelem
UV védelem
Szín
Grafit
Cappuccino
Normál szállítás : 2900 Ft

Adatok

Gyártó
Curver
Anyaga
Műanyag
Termékverzió
California kerti asztal grafit
Garancia idő
12 hónap
Szín
Grafit

Termékleírás

Termékjellemzők

A grafit színű asztal  kialakítása megfelel a térbeli elrendezés és dekoráció legújabb globális trendjeinek. A legjobb minőségű anyagokból készült, miközben minden részletre odafigyelt. Az asztal esztétikus vizuális megjelenésű, masszív és praktikus, ennek köszönhetően tökéletes lesz otthoni kertben, teraszon vagy erkélyen. Használható nyilvános helyiségekben is, például étteremben, szállodában vagy SPA-ban. Alkalmazkodni fog a különféle elrendezésekhez, koherens és értékes elemévé válva. 

A keter igéret

Minden időjárásálló időjárásálló Nulla karbantartás nulla karbantartás
Easy Clean könnyű tisztítás Fade Free UV védelem

A grafit színű asztalt az Allibert márka készítette, amely egy ismert csoportba tartozik (Curver és Keter mellett), amely fröccsöntött műanyag bútorok gyártásával foglalkozik. Ez a bútor vizuálisan emlékeztet a technorattan asztalokra, bár valójában polipropilénből készült. Ezt az anyagot kiváló ellenállás jellemzi a változó időjárási viszonyokkal, a napfénnyel és a hőmérséklet-különbségekkel szemben, ennek köszönhetően az asztal egész évben elérhető. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egész évben kint állhat, anélkül, hogy elveszítené eredeti megjelenését. A bútorok nem igényelnek karbantartást, a legkeményebb szennyeződéseket is enyhe mosószerrel dúsított vízzel lehet eltávolítani. 

A California asztal visszafogott grafit színekkel díszített, és vizuálisan nagyon jól néz ki. Megjelenése a globális trendekre utal, ugyanakkor elég univerzális ahhoz, hogy tökéletesen illeszkedjen a hagyományos és a modern elrendezések sokféleségéhez. Az asztal esztétikus lábakon áll, amelyek lehetővé teszik, hogy kis egyenetlen területeken stabil legyen. 

Dohányzóasztal - vizualizáció

Az Allibert California kerti asztal több színben is kapható

A bútorok méretei

Asztal
Szélesség 68 cm
Mélység 68 cm
Magasság 35 cm

Vélemények

California kerti asztal
Raktáron
43 990 Ft
RRP: 48 990 Ft