Fali szekrény

Ebben a kategóriában minden fali szekrény megtalálható, melyek között tolóajtósokkal, nyitható ajtós változatúakkal, valamint tükrös szekrényekkel is találkozhatsz. Ezek mellett polcos elemek, kettő, illetve három rekeszes fali bútorok közül is válogathatsz. 


 


Akár magas fényű fehér tölgy bútort szeretnél, akár sötétebb árnyalatút, mindegyikből bőséges a kínálatunk. Webáruházunk a lehető legtöbb igényre kínál megoldást, hogy olyan otthont alakíthass ki, amelyet megálmodtál. A bútorválogatás nem lesz teher, helyette kényelmesen szemezgethetsz választékunkból, miközben a fotelben pihensz, egy kávé kíséretében.

tovább bezár
Kampány kategória
Készletinformáció
További szűrők
18 db termék
 

Egy új otthon berendezése egyeseknek macerás, erőt próbáló feladat, míg másoknak egy izgalmas projekt, amelyben kiélhetik kreativitásukat, hogy végül minden darabon keresztül  visszaköszönhessen saját stílusuk. Akármelyik csoportba is tartozol, szeretnénk megkönnyíteni a dolgod. Igyekszünk a lehető legkényelmesebbé tenni a webshop használatát, és a választás folyamatát. 

A fali szekrény típusai – Hogyan érdemes választani? 

Az első szempont, hogy melyik szobába szeretnél fali szekrényt. Általában a nappaliban mutatnak a legjobban, de rengeteg ötletes megoldás létezik, akár kisszobába is tehetők, plusz rakodólehetőség gyanánt. 

A klasszikus komód helyett is választható fali verzió, de mindenképpen javasolt összehangolni a többi bútoroddal. Amennyiben még nincsenek meg, akkor is javasolt átgondolni nagy vonalakban, hogy színben, típusban is egymáshoz illő darabok legyenek. Bézs színű sonoma tölgyet szeretnél? Vagy mélyebb árnyalatút, esetleg fehér fali szekrényt? Különleges grafit színű, falra helyezhető bútor is rendelhető. Frissen feltöltött minőségi szekrénykollekciónkat is nézd meg! 

Hogyan rendelj tőlünk? 

Bátran böngéssz a termékeink között! A képre kattintva további információkat olvashatsz az adott darabról, sőt, nagyobb méretben is megtekintheted, így könnyebb lesz elképzelni hogyan mutat majd a szobádban!

Célirányos keresés esetén, használd a bal oldali „nappali”, majd „szekrény” kategóriát, ezután a „fali szekrény” opciót, így csak azokat a termékeket listázza a rendszer, amelyekre elsődlegesen kíváncsi vagy. Ajánljuk a szűrőrendszerünket is, melynél beállíthatod, hogy népszerűség szerinti sorrendben lásd a fali szekrényeket, de ugyanúgy név vagy ár szerinti listákat is generálhatsz. Lehetőséged van felvétel szerint a legfrissebbeket átbogarászni, így értesülhetsz a legújabb típusokról.