LAKBERENDEZÉS, KERT, FÜRDŐSZOBA, BARKÁCS
+36-30-237-2031
HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG:
8-18 között
SZOMBATON:
8-14 között

Fürdőszoba blog

Fürdőszoba bulvár: érdekes sztorik, izgalmas tudnivalók a fürdőszobÁk világából

Ha megpihenne az online barangolás közben, virtuális pihenőszobánkat Önnek találtuk ki! Szakmai blogunkban minden héten olyan témákat igyekszünk körüljárni, melyek a webáruház tartalmához szorosan kötődnek, értékes és szórakoztató információkkal szolgálnak. Olvasson, tájékozódjon – hiszen cikkeinkkel a vásárlás előtti döntést is szeretnénk megkönnyíteni!
Ön is javasolhat blogtémát! Ha szívesen olvasna nálunk egy adott témáról, írja meg nekünk érdeklődésének tárgyát az info@geminiduo.hu e-mail címre!

7 hasznos tanács az első grillezőknek

2018.07.27
Az első bálozáshoz hasonlóan az első grillezés is tartogat izgalmakat. Mindkettőre igaz, hogy nagyobb biztonságban érezheted magad, ha megtetted a szükséges előkészületeket. Most megosztjuk veled azt a 7 tippet, ami kezdő grillezőként segít elkerülni a csalódást.
tovább a cikkre

3+1 kerti gép, ami jó, ha megbújik a sufniban

2018.07.24
A szép kerthez kellő idő és gondoskodás kell. Ehhez persze nem mindenre van szükségünk, amit az ezzel foglalkozó áruházak kínálatában találunk, de vannak olyan alapdarabok, amik jobb, ha ott lapulnak a kerti tárolóban.
tovább a cikkre

Milyen szempontok szerint válasszunk fűnyírót?

2018.07.20
A gyep csak akkor szép, ha gondosan ápolják, aminek alapvető része a rendszeres fűnyírás. Ez a tevékenység két táborra osztja a kertes házban élőket: van, aki kikapcsolódásként éli meg, és van, aki a háta közepére sem kívánja. Függetlenül attól, hogy melyik csoportba tartozol, a munkához gépet kell választanod. A feladatot megnehezíti a bőséges kínálat: az önjáró, a motoros és a robot változatok egyaránt elérhetőek, a döntés meghozatala előtt pedig a kényelmi szempontokon túl figyelembe kell venni…
tovább a cikkre

A bőrünkön is érezhetjük a jakuzzi erejét

2018.07.17
Egy fárasztó nap végén isteni érzés egy jakuzziban ellazulni. A víz egyébként is tökéletes alternatíva a bennünk felgyülemlett stressz oldására, ez a hatás pedig fokozódik, ha mindez masszázzsal egészül ki. De hogyan hat a szervezetünkre, ha időnként elmerülünk a wellnessvilág népszerű fürdőrendszerében?
tovább a cikkre

Úgy érzed, képtelen vagy rendet tartani a piperéid között? Adunk pár tippet, ami megkönnyíti a dolgod

2018.07.13
A fürdőszobában igazi kihívással ér fel a piperék közötti rendrakás. És talán ennél is nagyobb próbatétel a rendet megtartani. Hiába próbáljuk elrendezni a polcokon, fiókokban az egyes termékeket vagy hívjuk segítségül a piperetáskákat, a mindennapos használatuk miatt azzal szembesülhetünk, hogy már megint nem találunk semmit.
tovább a cikkre

5 hasznos tipp a gyerekszoba berendezéséhez

2018.07.10
A kiságy kinövésével új fejezet kezdődik a gyerekek életében. Fokozatosan átalakulnak a hétköznapjaik, amihez a szobájuknak is alkalmazkodnia kell. A helyzetet nehezíti, hogy a kis birodalom egyszerre lesz tanulószoba, játéktér és hálószoba.
tovább a cikkre

5 dolog, amit érdemes beszerezni, ha babaszobát rendeztek be

2018.07.06
Amikor új taggal bővül a család, egyértelmű, hogy neki is szüksége lesz egy saját kis kuckóra a lakásban. Bár a babáknak nincsenek nagy igényeik, az ellátásuk megkönnyítése érdekében jobb, ha gondoskodnunk a megfelelő bútorokról. Persze mindezt úgy, hogy tudjuk, hol a határ a praktikum és a túlzás között.
tovább a cikkre

Így kicsinyíthetjük vagy nagyíthatjuk a teret

2018.07.03
A jól megválasztott formákkal és színekkel optikailag növelhetjük vagy szűkíthetjük a rendelkezésünkre álló négyzetmétereket. Igaz, elsősorban utóbbi merül fel igényként, de ezúttal nem csak ehhez hozunk ötleteket – és mindkét esetben túlnézünk a világos és sötét árnyalatok nyújtotta lehetőségeken.
tovább a cikkre

Hogyan függ össze az alvási pozíció és a matrac keménysége?

2018.07.03
Matracot választani nehéz. Az egyértelműnek tűnik, hogy a választott darabon komfortosan tudjunk aludni és a mérete az ágykerethez igazodjon. Ezzel azonban csak egy fél lépéssel kerülünk közelebb a végső döntéshez, a következő kihívást a keménység és a kényelem kérdése jelenti.
tovább a cikkre

Milyen bútorokat szerezzünk be feltétlenül a gyerekszobába?

2018.06.26
A gyerekszoba berendezésekor jogosan merül fel bennünk a kérdés, milyen bútorokat kell mindenképpen beszereznünk – és mi az, amit ne baj, ha nem viszünk haza. Különösen a kisebb alapterületű gyermekszobákban érdemes ezt végiggondolni, mert itt szinte minden négyzetcentiméter számít.
tovább a cikkre

Címkék