Szerszámdoboz

Szerszámdoboz kategóriánk szerszámosládáinkat tartalmazza, melyek egyetlen ezermester otthonából sem hiányozhatnak. Te is igazi barkácskirály vagy? Lepd meg magad egy szerszámdobozzal, melyben rendszerbe szedve csoportosíthatod kézi szerszámaidat! Szereld fel műhelyed, és légy hatékony akármilyen barkácsmunkára is kerülne a sor! 

Akár kisebb munkálatokról van szó, akár nagyobb, összetettebb feladatokról, az ezekhez szükséges eszközök megfelelő tárolásához a legideálisabb egy speciális szerszámosláda. Legyen öröm a barkácsolás, legyen komplett gyűjteményed, melyet könnyen magaddal vihetsz!

tovább bezár
3 db termék

A barkácsolás és a javítási munkák sokkal egyszerűbbé válnak, ha minden eszközről és célszerszámról tudod, hogy hol keresd. Ehhez kiváló választás egy szerszámdoboz, melyben a saját igényeid szerint rendezheted a kellékeidet.

A szerszámdoboz felhasználási köre

Egy általad kialakított rendszer rendkívül hasznos, és jelentősen megkönnyíti az egyes munkafolyamatokat. Pontosan tudni fogod, hogy mit hol kell keresned. Úgy alakíthatod, hogy a személyes szempontjaidnak és igényeidnek megfeleljen. 

Szerszámdoboz kategóriánkon kívül javasoljuk, hogy fusd át barkácseszközeink kínálatát is, melyben barkácsgépeket, munkaasztalokat, védőfelszereléseket és további nélkülözhetetlen kelléket is átböngészhetsz! Miután végigfutottad bőséges választékunkat, és kosárhoz adtad a szükséges termékeket, nézd át praktikus szerszámosládáinkat is! 

A Hecht műhelyszék tárolórekeszekkel, kihúzható fiókokkal nagymértékben segíti a rendszerezést és a biztonságos tárolást. A Hecht szerszámoskocsi szintén remek választás, melyet gurulós kialakításának köszönhetően műhelyben, de akár garázsban is tarthatsz. Mobilis, egyszerűen arrébb tolható.

Webáruházunk bővülő kínálata

Nálunk, a Homeluxnál szintén nagyon fontos, hogy a magas minőségű szerszámok mellett, a tárolásukhoz is biztosítsunk megfelelő eszközt. Éppen ezért bővítettük kínálatunkat szerszámdoboz kategóriánkkal, mely által nem okoz többé problémát a szetted elhelyezése. Egy ilyen szerszámos rakodóláda biztonságos, a segítségével elszeparálhatod a többi háztartási eszköztől a barkácskészleted. A gyerekektől távol, egyedüli hozzáférést biztosíthatsz önmagadnak. Biztonságosan, praktikusan és rendszerezetten tarthatod kézi szerszámaid.