Forrasztópáka

Az otthon végzett barkácsolási munkálatokhoz hatékony segítséget nyújt a forrasztópáka. Ez az egyszerűen kezelhető kéziszerszám a hegesztéshez hasonlóan különböző fémek összeolvasztására használható, bár nem szolgál olyan tartós és erős kötéssel.


Webáruházunkban a lakberendezésen kívül a lakásfelújításhoz szükséges barkácsalapanyagokat és eszközöket is megtalálhatod. Barkácskellék kategóriánkban az elengedhetetlen mérőszalag és kenőanyag mellett olyan hasznos termékekre is bukkanhatsz, mint a forrasztópáka. Kezdd el a barkácsolást otthon, akár még ma, és rendeld meg a szükséges kellékeket!

tovább bezár
Méret
Teljesítmény
Készletinformáció
További szűrők
9 db termék

A barkácsoláshoz használt kellékek száma végtelen. Webshopunkban is kiemelkedő kínálat között válogathatsz, így sokszor nehéz a döntés. Szerencsére könnyen kezelhető és felhasználóbarát platformunkkal egyszerűbb a választás.

 

Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a keresett terméket, amelyet különböző alkategóriák jeleznek. A részletes termékadatlapokon hasznos információkat tudhatsz meg a kiválasztott termékről, így ha passzol elvárásaidhoz, egy kattintással virtuális kosaradba helyezheted.

 

Rendelj online, könnyen és gyorsan, akár forrasztópákát is.

 

Mi az a forrasztópáka?

 

A forrasztópáka, ahogy a nevéből adódóan kiderül, elsősorban egy forrasztáshoz használt kéziszerszám. A hegesztőhöz hasonlóan két anyag összeolvasztásához használatos, ám kisebb hatékonysággal bír, így gyengébb alapanyagokhoz ajánlott.

 

A forrasztópáka az adott forrasztóanyaghoz, fűtött fémcsúcsán keresztül hőt szolgáltat, amely így szabadon áramolhat a két forrasztásra váró anyag között. A forrasztóanyag és a hő elegyének köszönhetően forrad össze a két alapanyag.

 

Mire használhatjuk a forrasztópákát?

 

A forrasztópáka bármilyen otthoni munka elvégzésében hatékony segítséget nyújthat. Többé nem kell szakértő beavatkozását kérni, hiszen ezzel a praktikus szerszámmal magad is elvégezheted a megoldásra váró feladatot.

 

Íme pár tipp, hogy mihez használhatsz forrasztópákát:

 

  • Ház körüli munkálatokhoz, pl: tetőfedéshez, ereszcsatornák forrasztásához
  • Villanyszereléshez
  • Autójavításhoz
  • Ólomüveg forrasztásához
  • Hobbi barkácsoláshoz

 

Rendelj most te is forrasztópákát tőlünk, és legyen a barkácsolás otthon is élmény. Tedd a szakmai munkát vagy a házimunkákat egyszerűbbé hasznos kéziszerszámokkal!