Kaparófa

Az állattartásban, különösen a macskás háztartásokban jelentős szerepet játszik a kaparófa. Ez a különleges macskabútor minden cicának megteremti az ideális alvó- és játszóhelyet. Egy kaparófa továbbá remek lehetőséget biztosít az állatok karomélezéséhez is.


Webáruházunk széles tárházát kínálja állattartási eszközökből és bútorokból. Nem számít, hogy kutyát, macskát, nyulat, baromfit tartasz otthon, nálunk egész biztosan megtalálod a keresett darabot. Állattartási bútorok széles választéka vár a Homeluxnál! Garantáltan gyors és gördülékeny rendelésben és kiszállításban lesz részed.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Macska kaparófa nálunk minden változatban kapható. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a neked tetsző terméket, és már rendelheted is!

 

Kaparófa, mint multifunkcionális macskabútor

 

A macska kaparófák ideálisak minden olyan háztartásba, ahol egy, vagy akár több cica is jelen van. A macskák általában magányos lények, szeretik elfoglalni magukat, így erre például tökéletes eszköz a kaparófa.

 

Úgy is mondhatjuk, hogy ez a macskák kijelölt játszótere. A legtöbb kaparófán kúszniuk és mászniuk kell a cicáknak, ami megmozgatja őket és leköti a figyelmüket. Akár órákig is képesek lesznek eljátszadozni egy ilyen kreatív eszközön.

 

Az extrább és exkluzívabb cicabútorok már tartalmaznak kis köteleket és egyéb, játékos kiegészítőket. A nagyobb méretek és az összetettebb kaparófák a többmacskás háztartásokba ajánlottak.

 

A játék mellett azonban kiemelt szerepet kapnak a kaparófák a délutáni vagy esti szunyókálásban is. Amint vége a mókának, és jön a lustulás ideje, tökéletes színteret nyújtanak majd a pihenéshez.

 

Emellett természetesen úgymond fejlesztő hatással is bírnak ezek a bútordarabok. A cicák a puha, mégis strapabíró anyagnak és összetételnek köszönhetően a körmüket is élesíthetik a kaparófa falán. Ez megakadályozza, hogy esetleg kanapét, függönyt vagy egyéb berendezési tárgyat rongáljanak meg kedvenceink.

 

Széles választék, jó áron!

 

Kaparófából sem mindegy, hogy milyet választunk a kis kedvencünknek. Lehet az kicsi, nagy, színes vagy egyszínű, bonyolult felépítésű vagy egyszerű.

 

A nagy családoknak ajánlott néha a nagyméretű, több, kis zegzuggal és játékkal ellátott kaparófa. Egy cicának pedig az egyszerűbb modellek is tökéletesen megfelelnek.

 

Válogass kaparófáink közül bátran, és rendeld meg kedvencedet most, online!