Robolinho robotfűnyíró 800 W

Cikkszám: 119999
339 900 Ft
RRP: 359 900 Ft
Rendelhető
Normál szállítás : 2990 Ft

Adatok

Gyártó
Al-Ko
Termékverzió
Robolinho robotfűnyíró 800 W
Garancia idő
36 hónap
Vágási szélesség
22 cm
Vágandó terület ajánlott mérete
1000 m2
Mulcsozási funkció
Nem

Termékleírás

Leírás

  • Lehetőség a robot kezelésére az AL-KO inTouch alkalmazáson keresztül. A WLAN hálózat elegendő Gateway és antenna hozzáadása nélkül.
  • Teljesen automatizált gyepápolás 800 m²-ig.
  • Megbízható érzékelők, amelyek védenek a sérülések vagy lopások ellen.
  • Dupla élesítésű pengék egy, az óramutató járásával megegyező és az óramutató járásával ellentétes irányban forgó lemezre szerelve.
  • 45% -ig terjedő lejtőket takar. Hátsó kerekek kemény futófelülettel.
  • Nagy manőverezhetőség kis súly mellett. Mindössze 60 cm keskeny járatokon halad át.
  • A kerületi vezeték (130 m) és a csapok (90 darab) a szállítási terjedelem részét képezik.

Kicsi, kompakt és mozgékony. A Robolinho® 800 W teljesen automatikusan kaszálja a gyepet. Ha csatlakozik az AL-KO Smart Garden-hez, nemcsak a füvét nyírja meg megbízhatóan, hanem több szabadideje is lesz!

Kapcsolat: Ezzel az új Robolinho® robotfűvel az intelligens kerti gondozás valósággá válik. Vezérelhet és kezelhet az AL-KO inTouch alkalmazáson keresztül a belső WiFi hálózaton keresztül vagy az Amazon Alexa segítségével .

 

Mindig csatlakozik az Ön intelligens kertjéhez: itt található a Robolinho® 800 W robotfűnyíró

A Robolinho® 800 W-ot németországi mérnökeink tervezték, és ausztriai szakembereink gyártották: a legmagasabb minőség, amelyet az AL-KO garantál ügyfeleinek. A tartós alkatrészek és a kifinomult technológia teszi a Robolinho®-t megbízható társává a kert gondozásának napi munkájában. Könnyen telepíthető, miután a bázisállomást csatlakoztatta, a konfigurálás és a Wi-Fi hálózathoz való csatlakozás intuitív és gyors. Az AL-KO inTouch alkalmazáson keresztül a kijelzőn és annak kezelésén keresztül a különféle információkat vezérlő és megjelenítő hatékony szoftvernek köszönhetően a fűnyírót bárhol és amikor szüksége van rá.

 

A Robolinho® 800 W robotfűnyíró műszaki adatai

Az intelligens kertészkedés napjaink része a Robolinho® 800 W, amely már fel van szerelve egy modullal a Wi-Fi kapcsolathoz. Így könnyen kezelhető lesz az AL-KO inTouch App segítségével a saját WLAN otthoni hálózatával. A rendkívül csendes, 60 dB-es, károsanyag-kibocsátás nélküli üzemet a robusztus és tartós 2,5 Ah / 20 V lítium akkumulátorral működő vágómotor biztosítja. Így robotfűnyíróját zavarás nélkül is használhatja, akár éjszaka vagy ünnepnapokon is. A véletlenszerű vágás és a 22 cm vágási szélesség együttesen biztosítja a 800 m²-es gyepek gondozását. Nincs gond az akadályokkal vagy a lejtőkkel, amelyek gyárilag 24 ° -ra vannak beállítva (45%). Ha a talajviszonyok ezt lehetővé teszik, beállíthat és kezelhet akár 30 ° -os lejtőket is (57%).
A vágási magasság praktikus gomb segítségével gyorsan és milliméteresen állítható. Egy jelző mutatja a beállított értéket legalább 25 mm és legfeljebb 55 mm között. Az AL-KO által kifejlesztett DCS (Double-Cut-System) finomra aprítja a füvet, majd szerves trágyaként visszajuttatja a gyepre. Ezenkívül: az óramutató járásával megegyező irányban és az óramutató járásával ellentétesen forgatható pengetárcsa, valamint a hosszabb élettartamú, kettősen élezett pengék még pontosabb és tökéletes vágást biztosítanak. Maximális biztonság a Robolinho 800 W-val az emberek és a háziállatok számára: megbízható érzékelők lépnek közbe, ha szükséges.

Technikai adatok

Bruttó súly kg 12.4
Zajszint garantált LwA[db(A)] 60.0
Tartozékok a száll. csomagban 119461
Kések száma 4.0
Vágásszélesség cm-ben 22.0
GT_SMART_PARTNER_INTEGRATIONEN 002
Termékvonal Premium
Vágómélység min/max (mm) 25.0
Akku (belső) min. működ. Idő 55.0
Nettó súly kg 7.4
Zajszint mért LwA[dB(A)] 58.0
Akku kapacítás ( belső ) Ah 2.5
Belépési pontok száma 3.0
Kapcsolatképesség AL-KO Connect WLAN
Max.emelkedőképesség %-ban 45.0
Esőérzékelő Nincs
Meghajtó típusa Akkus
Márka AL-KO
Alkalmas fűfelület m²-ben 0.0
Belső akku min. töltési ideje 50.0
Akku ( belső ) feszültség V 20.0
Vágómagasság beállítás Manuális - fokozat nélküli

Jótállási feltételek

AL-KO jótállási feltételek

 

Az AL-KO termékekre a fogyasztók számára a vásárlás napjától számított 1 év törvény szerinti + 2év önkéntes jótállást vállal a gyártó, az EASY típusú fűnyírók és az ECO típusú szivattyúk kivételével, melyeke 1év jótállást vállal. Az önként vállalt +2 év jótállás feltétele a termék regisztrációja, a vásárlástól számítva három hónapon belül a következő felületen:


www.al-ko.com/shop/hu/productregistration/


A garanciában lecserélt gépekre valamint a szerződéstől való elállásra a + 2 év önként vállalt jótállás nem vonatkozik!


Az AL-KO Magyarország fogyasztók számára a fűnyíró traktorokra 3+2 év jótállást vállal, a + 2 év feltétele az, hogy a traktort a 3. és a 4. év lejárta előtt bevigyék egy AL-KO szervizbe bevizsgáltatni. A bevizsgálás 1-1 évvel hosszabbítja meg a jótállást. A bevizsgálás díjáról érdeklődjön a szervizben, vagy az AL-KO vevőszolgálaton.

Vélemények

Robolinho robotfűnyíró 800 W
Rendelhető
339 900 Ft
RRP: 359 900 Ft