Duotec TCS 2500 komposztaprító

Cikkszám: 119954
399 900 Ft
Rendelhető
INGYEN szállítás
Normál szállítás : Ingyenes
Prémium szállítás : 8900 Ft

Adatok

Gyártó
Al-Ko
Termékverzió
Duotec TCS 2500 komposztaprító
Garancia idő
24 hónap
Teljesítmény
2500W

Termékleírás

Duotec TCS 2500 komposztaprító

A lágyszárú aprítandó anyagok nagyméretű betöltőtölcsérével, a különálló ágadagolóval a 40 cm átmérőjű ágaknak, továbbá az innovatív vágómű a ferde késekkel a TCS Duotec komposztaprító felaprítja a kések között a fát. Egy kiegészítő előaprító kés feldarabolja az ágakat és jobb eredményt, hatékonyabb működést biztosít.

Nagy tartály és jobb önzáró
Külön ágbevezetés Ø 40 mm-ig vágott anyaghoz
Gömbcsapágy-kerekek a könnyű szállításhoz és széles alvázhoz a biztonságos állványhoz
Az eltömődést egy nagy ürítőcsatorna akadályozza meg
További kés az aprításhoz
A dupla vágórendszer lehetővé teszi a pengék hosszú élettartamát

Acéllemezből készült tömör késvágó.  Erőteljes és biztonságos.

A nagy anyagcserélővel lágy anyaghoz, a különálló ág-betáplálással a legfeljebb 40 mm átmérőjű ágakhoz és az innovatív vágómechanizmushoz ferde késekkel, a TCS Duotec aprítógépek előállítják a kések közötti kis fát.  A késlemezen található további kés megsemmisíti a hulladékot, és garantálja a legjobb eredményt.

Műszaki részletek

A 2500 watt-os motorjával a vágógép akár 40 mm-ig is képes az ágakat feldolgozni.  A nagy garatnak és csaptelepnek köszönhetően gyorsan és hatékonyan feldolgozhatja az aprított árut.  A vese alakú, különálló ág táplálása az elágazó ágak számára is megfelelő.  A pengék forgatásával meghosszabbítható a kések élettartama.  A TCS 2500 az erős és robosztus segítője a kertben.

Jótállási feltételek

Solo by AL-KO jótállási feltételek:

 

A Solo by AL-KO termékekre magánszemély vásárlása esetén, a vásárlás napjától számított 1 év törvény szerinti + 2 év önkéntes jótállást vállalunk. A +2 év jótállás feltétele a termék regisztrációja a vásárlástól számított 3 hónapon belül a következő elektronikus felületen:

 

www.al-ko.com/shop/hu/productregistration/

 

A Solo by AL-KO fűnyíró traktorokra és négykerekű fűnyíró gépekre magánszemély vásárlása esetén 3+2 év jótállást vállalunk, a +2 év feltétele az, hogy a gépet a 3. és 4. év lejárta előtt bevigyék egy AL-KO szakszervizbe bevizsgáltatni. A bevizsgálás 1-1 évvel hosszabbítja meg a jótállást. A bevizsgálás díjáról érdeklődjön a szerviznél vagy az AL-KO vevőszolgálatnál.

Céges vásárlás esetén az összes Solo by AL-KO termékre a vásárlás napjától számított 1 év törvény szerinti jótállást vállalunk.

Vélemények

Duotec TCS 2500 komposztaprító
Rendelhető
INGYEN szállítás
399 900 Ft